500 KG. BALIK DAĞITTILAR

Türk Kızılay Gölcük Şubesi Başkanı Orhan Barış, hafta sonunda yaptıkları ve ihtiyaç sahiplerine verilen 500 kilo balık hakkında bazı açıklamalarda bulundu. Konu ile ilgili olarak bilgiler veren Başkan Barış, “Geride bıraktığımız dönem içerisinde, kurum olarak yaptığımız çeşitli çalışmaların yanı sıra, ihtiyaç sahipleri için de birçok faaliyet gerçekleştirdik. Ramazan ayından bu yana daha yoğun bir şekilde devam eden bu dönemde hem ilçemizde yapılan etkinliklere Türk Kızılay Gölcük Şubesi olarak katılım gösterdik hem de ihtiyaç sahiplerimize yönelik çalışmalar yaptık” dedi.

Açıklamalarını sürdüren Başkan Barış, “Ramazan ayında ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımızın evlerine giderek sıcak pidelerini teslim ettik. Sonrasında bayrama yönelik faaliyetlerde bulunduk. Mağazamız vasıtasıyla ihtiyaç sahibi ailelerimizin ve çocuklarının giyim ihtiyaçlarını karşıladık. Kurban Bayramı’nda bağışlanan kurban etlerini ve kavurmalarını yine kendilerine teslim ettik. 15 Temmuz ve 17 Ağustos’taki anma programlarında da kurum olarak yerimizi aldık. Hafta sonunda da yine ihtiyaç sahiplerimiz için farklı bir çalışma yaptık” dedi.

Başkan Barış, sözlerinin sonunda “İlçemizdeki ihtiyaç sahiplerine yönelik olarak hafta sonunda 500 kilo istavrit dağıtımını araçlarla teslim ettik. Bizlere teslim edilen 500 kilo ağırlığındaki istavritleri poşetleyerek her mahalledeki ihtiyaç sahiplerine iletmeye gayret ettik. Türk Kızılay olarak halkımızla bir araya gelerek hem ihtiyaçlarını tespit ediyor hem de eksiklerini kapatmaya çalışıyoruz. İhtiyaç sahiplerine teslim etmek üzere bizlere verilen yardımlardan ötürü tüm yardımseverlere teşekkürlerimizi iletiyoruz. Onlarla birlikte gerçekten büyük bir aile oluyoruz” dedi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

26 − = 17