41 BURDA AÇILIYOR!

Esas Gayrimenkul bünyesinde Kocaeli’de faaliyet gösteren 41 Burda AVM, koronavirüs sebebiyle önlem amaçlı yaklaşık 2 ay önce faaliyetlerini durdurmuştu.

1 HAZİRAN’DA AÇILIYOR

Normalleşme planı çerçevesinde ülke genelinde bazı ‘ler 11 Mayıs’tan itibaren yeniden açılmaya başlamıştı. Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul yatırım firmalarından ve 41 Burda AVM’yi de bünyesinde bulunduran Esas Gayrimenkul, 1 Haziran’da alışveriş merkezlerinin kapılarını açmaya hazırlanıyor.

20 MART’TAN, MAYIS SONUNA KADAR KİRA ALINMAMIŞ

Esas Gayrimenkul CEO’su Cem Eriç, 20 Mart’tan başlayarak Mayıs ayı sonuna kadar olan dönem için kiracılarından kira almadıklarını, bunun yanı sıra Nisan ve Mayıs aylarında da işletme gideri almayan ilk firmalardan olduklarını belirtti. Eriç, aynı zamanda Haziran, Temmuz ve Ağustos aylarını kapsayan 3 aylık dönem için de sabit kira uygulaması yerine mevcut kira sözleşmelerinde yer alan ciro oranları üzerinden ciro kirası uygulayacaklarının altını çizdi.

HAZIRIZ

Alışveriş merkezlerinin faaliyetlerine geçişi süreliğine ara verdikleri günden bugüne hiç aksatmadan, büyük bir titizlikle, standartların çok üstündeki tedbirleri hayata geçirdiklerini belirten Eriç, “Alışveriş merkezimizde görev yapan arkadaşlarımız, çalışmalarını kişisel koruyucu ekipmanlarla sürdürecek. Ziyaretçilerimizi de Covid-19 kapsamında AVM’de uyulması gereken kurallar konusunda bilgilendireceğiz. Ortam dezenfeksiyonundan personel hijyenine, giriş çıkışlardan mal kabul alanlarına, yeme içme düzeninden çalışma saatlerine kadar her konuda Sağlık Bakanlığı ’nın yönergesi doğrultusunda ziyaretçilerimiz ve çalışanlarımız için tüm üst düzey önlemleri aldık” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

42 + = 50