36 YILLIK EMEK BOŞA GİTMESİN…

Gölcükspor kalan 6 maç’ta kaderini belirleyecek

1984-85 sezonundan beri Türkiye profesyonel liglerinde boy gösteren Gölcükspor çok zor günler geçiriyor.

Sezonun bitimine 7 hafta kala en yakın rakibinin3 puan gerisinde bulunan kırmızı siyahlıların bu 6 maçta en az 5 galibiyet çıkarması gerekiyor. Kırmızı Siyahlılar bundan sonraki maçları kazanmasından başka bir çaresi yok!

Erbaaspor ile oynanan maçın 90+7. dakikasında serbest vuruştan inanılmaz kötü bir gol yiyen ve kendisi gibi düşmeme mücadelesi veren rakibine 1-0 mağlup olarak yıkım yaşayan Gölcükspor, tarihinin en zor süreçlerinden birisini daha yaşıyor.

Dönem dönem düşme tehlikesini yakından hisseden kırmızı siyahlılar hiçbir zaman bu kadar sıkıntılı bir sürece girmemişti. Gölcükspor kalan 6 maçtan en azından 15 puan gerekiyor ligde kalması için.

Sezonun bitmesine 6 hafta kaldı. 25 puan ile düşme hattında yer alan Gölcükspor’un en yakın rakipleri Elazığ ve Erbaa arasındaki puan farkı 3, diğer üst sıralarda bulunan Osmaniye ve Batman Petrolspor  arasında ise 4 puan bulunuyor.

Kırmızı siyahlıların amatöre düşmemesi ve tarihi bir çöküşe imza atmaması için kalan 6 maçta en az 15 puan çıkarması gerekiyor. Gölcükspor bundan sonra oynayacağı karşılaşmalarda mutlak galibiyet için mücadele edip kümede kalmasını sağlayacaktır.

Gölcükspor Çarşamba günü deplasmanda oynayacağı Play-Off mücadelesi veren rakibini mağlup etmekten başka bir çaresi yok. Ben inanıyorum ki Kırmızı Siyahlılar bir çok sefer liderleri ve Play-Off mücadelesi vermiş takımları yenmeyi başarmıştır ve yine inanıyorum ki, bunu tekrar başaracaktır.

İşte Gölcükspor’un kalan maçları ise Esenler Erokspor (D), Elazığ (İ), Yalova (D), Cizre (İ), Çatalca (D) ve Arhavi (İ) ile oynatacağız Kent olarak birlik beraberlik içerisinde olmalıyız 36 yıldır 3 ligde kalmayı başarmış bir İlçe takımının kötü gidişine dur demeliyiz
“HADİ GÖLCÜKSPOR BAŞARACAKSINIZ BİZ İNANIYORUZ SİZLERDE İNANIN”.

Soner GÜLEZER

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

56 − 48 =