3 yaşındaki kızını sevgilisinin öldürdüğünü canlı yayında itiraf etti

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert’te yine nefesleri kesti. Türkiye’nin yüreğini yakan 3 Yaşında ki Meryem dosyasında itiraf geldi.

Önce çocuğun Scooter’dan düştüğünü ve beyin kanamasını söylemişti. Suçlamalar kendisine yöneltilince sevgilisi Recep’in kızını öldürdüğünü itiraf etti. Baba Doğukan stüdyoda sinir krizi geçirdi.

3 Yaşında ki Meryem dosyasını haftalardır işleyen Müge Anlı’da Meryem’e ne olduğunun cevabı aranıyordu. Çocuğunu hastanede bırakarak Almanya’ya kaçan anne çocuğunun scooter’den düştüğünü iddia etmişti.

Evli ve iki çocuk annesi Melisa, TikTok’tan tanıştığı Recep isimli adam için Almanya’dan kalkıp Gaziantep’e geldi. Yanında iki çocuğunu da getirdi.

Meryem isimli küçük kız Gaziantep’te beyin kanaması geçirip hayatını kaybetti. Baba Doğukan bu olayın bir cinayet olduğunu iddia edip, Müge Anlı’ya başvurmuştu. Anne Melisa iddiaları reddedip çocuğunun Scooter’den düşüp başını vurduğunu söylemişti.

Anne Melisa dayanamayıp Müge Anlı’nın canlı yayınına bağlandı. Meryem’in Scooter’dan düşmediğini sevgilisi Recep’in kızını öldürdüğünü iddia etti.

Kimsenin inanmadığı bu açıklamalar sonrasında önce Almanya’ya kaçan annenin sevgilisinin annesi babası itiraf etti sonrasında ise anneden itiraf geldi.

Anne Melisa, “İçeri gittim, Recep’in kollarında Meryem’i bayılmış bir şekilde buldum. Meryem’i çırılçıplak bir şekilde buldum”  dedi. Bu sözler karşısında baba Doğukan sinir krizi geçirdi.

Baba Doğukan “Uyuyamıyorum, kızım her gece rüyalarıma kefeni açık geliyor” dedi.

Anne Melisa, sevgilisi Recep’in yaşananları saklamasını söylediğini “Scooter’dan düştü diyeceksin” dedirttiğini itiraf etti.

Programda Anne Melisa, sevgilisi Recep’in kızına cinsel istismarda bulunduğunu ve öldürdüğünü iddia etti. Müge Anlı “Bu zamana kadar neden sessiz kaldın?” diye sordu. Anne Melisa, sevgilisinin kendisini susturduğunu söyledi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 82 = 90