3. LİG SON ANDA KAÇTI

Gölcük Güzergah İzcilik ve Spor Klubü Derneği Masa Tenisi Takımımız 27-30 Haziran tarihleri arasında Kayseri’de yapılan terfi lig maçlarında 3. Eleme maçında İzmir takımına 3-2 yenilerek final grubuna katılma şansını kaybetti ve evine döndü.

Massa Tenisi Takım kaptanı Münir Başaran yaptığı açıklamada şunları dile getirdi “Bu sene takım olarak çok zorlu bir terfi ligde mücadele ettik ve elimizden gelenin en iyisini yaptık” dedi.

Başaran “Bir çok mili yıldızın ve süper lig oyuncusunun da katıldığı terfi lig maçlarında Furkan Ata, Emre Bekar, Münir Başaran ve Yiğitcan Yılmaz’dan oluşan kadromuzla çok iyi bir mücadele vererek ilk 16 ya girdik, fakat İzmir İzvet takımına çok zorlu maçlar yaparak 3-2 yenilerek elendik, bu elemeyi geçmemiz durumunda final grubunda alacağımız iki maçın bizi 3. Lige çıkaracaktı, ancak bu sene başaramadık, seneye kadar hazırlıklarımıza devam ederek İlçemizi temsil etmeye çalışacağız, ayrıca takım sponsoru olan eski Gölcükspor ikinci Başkanı Ahmet Arık’a desteklerinden dolayı bir kez daha teşekkür ediyoruz” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

98 − 97 =