3.KEZ ÇALINAN ARABA HALIDERE’DE BULUNDU

Başiskele Shell Petrol’den benzin aldıktan sonra kaçan araba kaza yaptı, hırsızlar çaldıkları aracı lastiği patlak halde Halıdere’de bir ara sokakta bırakıp kaçtı.

Edinilen bilgi ve iddialara göre İzmit Bekirpaşa Mahallesinde Y. A’nın sahibi olduğu 61 FA 081 plakalı Tofaş marka özel otomobili çalan şahıs veya şahıslar Başiskele’de bulunan Shell Petrol’den benzin alıp ayrıldı. Daha sonra kaza yapan şahıslar lastiği patlayan aracın lastiğini değiştirip kaçmaya devam etti. Şahıslar bir kez daha kaza yapması sonucunda patlak lastikle ancak Halıdere’ye kadar gidebildi. Halıdere´de bir mahallenin sokağında aracı bırakıp kaçtılar.

Vatandaşların 155’e haber vermeleri üzerine olay yerine gelen Gölcük Asayiş ekipleri inceleme yaptı. Yapılan incelemede aracın, İzmit Bekirpaşa mahallesinden çalındığı anlaşıldı. Daha sonra Gölcük Emniyet Müdürlüğü asayiş büro ekipleri tarafından Y. A’nın olduğu özel otomobilin bulunduğu Halıdere’ye geldiler. Olay yeri inceleme ekiplerinin işlemlerini tamamlaması üzerine araç sahibine teslim edildi. HABER: Soner GÜLEZER

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

4 + 1 =