3 FİRMAYA İŞ YAPMA YASAĞI GELDİ!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü’nün Resmi Gazete’de yayımlanan ilanına göre, Kocaeli’de faaliyet gösteren 3 firmanın iş yapması yasaklandı.

İzmit ve  Kartepe’de bulunan inşaatları öngörülen esaslara göre denetlemediği anlaşılan Sahram Yapı Denetim Ltd.Şti.’ne bir yıl süre ile yeni iş almaktan men cezası verilmesine karar verildi. Bunun yanında şirket ortağı Güngör Koç’un yeni iş almaktan men cezası süresi içerisinde herhangi bir yapı denetim veya laboratuvar kuruluşunda teknik bir görev almaması ve başka bir yapı denetim veya laboratuvar kuruluşunun ortağı da olmamasına karar verildi.

 

Gebze’de bulunan inşaatları öngörülen esaslara göre denetlemediği anlaşılan Ekip Güven Yapı Denetim Ltd.Şti.’ne bir yıl süre ile yeni iş almaktan men cezası verilmesine, şirket ortağı ı Sema Karakaya Çelik’in yeni iş almaktan men cezası süresi içerisinde herhangi bir yapı denetim veya laboratuvar kuruluşunda teknik bir görev almaması ve başka bir yapı denetim veya laboratuvar kuruluşunun ortağı da olmamasına karar verildi.

Yine  Körfez’de bir yapıyı öngörülen esaslara göre denetlemediği belirlenen İzmit Yapı Denetim Ltd. Şti’ne de  bir yıl süre ile yeni iş almaktan men cezası verilmesine karar verildi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 3 = 1