3 EVLADIMIZI KAYBETTİK,EN ACI VEDA!

Dün akşam korkunç kazada hayatını kaybeden 3 gencimiz toprağa verildi.  3 gencimiz de İstanbul Üniversitesi’nde okuyordu.

Gençlerin kullandığı otomobil kontrolden çıkarak, yol kenarında park halinde bulunan Volvo marka tıra arkadan çarptı. Çarpmanın şiddetiyle otomobil tırın arkasında sıkıştı. Kazayı görenler 112 Acil Çağrı Merkezi’ni aradı. İhbar üzerine adrese çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan itfaiye ekibi, otomobilde sıkışan Ahmet Macit (18), Sevban Tuna Sarı (18) ve Emirhan Tural’ı (20) İtfaiye ekiplerinin 1 buçuk saatlik müdahalesinin ardından araçtan çıkarılan gençlerin hayatını kaybettiği öğrenildi.

Kocaeli’yi yasa boğan kazada gencecik 3 fidanımızı kaybettik. 3’ü de üniversite öğrencisi olan Emirhan Tural’ın ve Sevban Tuna Sarı’nın  inşaat mühendisliği, Ahmet Macit’in ise iç mimarlık bölümünde öğrenci olan geleceğimizin fidanlarını bu feci kazada kaybettik. Bugün son yolculuklarına uğurlanan gençlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Kocaeli’nin başı sağ olsun.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)