23 Nisan Gölcük’te Coşkuyla Kutlandı

23 Nisan Gölcük’te Coşkuyla Kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, meclisimizin kuruluşunun 99. Yılında ilçemizde düzenlenen programlarla coşku ile kutlandı.

Programa Karamürsel Kaymakamı, Gölcük Kaymakam Vekili Ahmet Narinoğlu, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, İlçe Jandarma Komutanı Burçak Kırca, İlçe Emniyet Müdürü Selçuk Özdemir, İlçe Müftüsü İlyas Öztel, Belediye Başkan Yardımcıları Fikret Ormancıoğlu, Şevket Kaba, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hasan Ceyhan, Gölcük Gençlik Merkezi Müdürü İsmet Ormancıoğlu, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler, öğrenci velileri ve davetliler katılım gösterdi. Gölcük’te etkinlikler ilk olarak İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu’nun Atatürk heykeli önüne çelenk bırakılmasıyla başladı. Ardından  saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla  Anıtpark’taki programın sona erdi. 23 Nisan Etkinlikleri İhsaniye Çiftlik İlköğretim Okulu’nun düzenlemiş olduğu etkinlikler ile devam etti.

İhsaniye Çiftlik İlköğretim Okulu bahçesinde saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan etkinlikler sonrasında, günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu yaparak Çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu’nun konuşmasının ardından minik öğrencilerin hazırlamış oldukları birbirinden güzel dans gösterileri ve Halk oyunları ile devam eden program, Tunus ve Gürcistan’dan Ülkemize gelen çocukların kendi yöresel halk oyunlarını oynaması ayrı bir renk kattı. Programın sonunda resim ve şiir yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

34 − = 30