2000 KİŞİYLE SAHAYA İNEN TÜM TEŞKİLATINA BAŞKANLARINDAN TEŞEKKÜR

MHP Kocaeli İl Teşkilatı genel merkezden gelen yöneticilerle il genelinde 6 ilçede 9 ayrı program düzenleyerek Kocaeli’ye çıkarma yaptı.

Kocaeli’de ilk defa bu derece üst düzey protokolün katıldığı, saha programında TBMM Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Muhammet Levent Bülbül, MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Halil Öztürk, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri Kadir Şekerci, Fatih Çetinkaya, Murat Kotra, Nur Tuba Aktay, Zeki Anıt, Metin Arı ve Mustafa Bahadır Çiçek, il, ilçe başkanları ve yönetim kurulları, ilçe ocak başkanları ve yöneticileri ile birlikte Kocaeli teşkilatı yaklaşık 2000 kişi ile birlikte adeta sahaya indi.

MHP KOCAELİ GÜCÜNÜ, TEŞKİLATÇILIĞINI GÖSTERMİŞTİR

Kocaeli MHP İl Başkanı Kurt tamamlanan programlarından ardından sosyal medya hesabından bir teşekkür mesajı yayımladı.  Kurt, programlarda emeği geçen herkese teşekkür etti. Kurt’un açıklamaları şöyle:

 TEŞEKKÜR EDİYORUM

“İşte Kocaeli farkı. Emeği geçen tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Bir günde en fazla vatandaşımızla buluşmak amacıyla düzenlediğimiz programlarımız oldukça verimli ve güzel geçti. 6 ilçede yaptığımız 9 ayrı program MHP Kocaeli’nin gücünü, teşkilatçılığını ve gücünü göstermiştir. Tüm gün programlarımızla birlikte olduğumuz; TBMM Grup Başkan Vekilimiz Levent Bülbül, MHP Disiplin Kurulu Başkanımız Halil Öztürk, Kocaeli Milletvekilimiz Saffet Sancaklı, MYK Üyelerimiz Kadir Şekerci, Fatih Çetinkaya, Nur Tuğba Aktay, Zeki Anıt, Metin Arı ve Mustafa Bahadır Çiçek’e üstün gayretleri için çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

GÖNÜLLER KAZANIYORUZ

Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin izinde, göreve geldiğimiz günden itibaren olduğu gibi çalışmaya, gönülleri kazanmaya devam edeceğiz. 4 aydır verdiğimiz büyük mücadele sonucu aldığımız övgü dolu sözleri teşkilatım adına kabul ettim. Daha büyük işler yapacağımıza dair sözleri de teşkilatımız adına verdim. Kocaeli’yi çok seviyorum.” Dedi.

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 7 = 2