2.5 MİLYON TL’LİK YATIRIMLA GÖLCÜK’E DEĞER KATTILAR

 

 

 

 

 

Yıllardır Değirmendere’de bulunan ve verdiği hizmetle her kesimin takdirini kazanan ÖZEL GÖLCÜK DİYALİZ MERKEZİ bilindiği üzere İhsaniye Çiftlik Mahallesi’nde, 2.5 milyon TL’lik bir yatırım ile yeni bir diyaliz merkezi inşa etmiş ve bu yeni binanın açılışını iki hafta önce yapılmıştı. Gölcük Diyaliz Merkezi Tıbbı Direktörü Dr.İbrahim Demirel yürüttükleri çalışmalarla ilgili geniş bilgi verdi.

 

 

 

 

Gölcük bir çok yönden gelişmeye devam ediyor. Bu noktada özel sektörün yaptığı yatırımlarda dikkat çekiyor. Yıllardır Değirmendere’de bulunan ve verdiği hizmetle her kesimin takdirini kazanan ÖZEL GÖLCÜK DİYALİZ MERKEZİ bilindiği üzere İhsaniye Çiftlik Mahallesi’nde, 2.5 milyon TL’lik bir yatırım ile yeni bir diyaliz merkezi inşa etmiş ve bu yeni binanın açılışını iki hafta önce yapmıştı.

 

 

AÇILIŞA KATILANLARA TEŞEKKÜR

 

Açılışa en iyi şekilde hazırlanan ve misafirlerini ağırlayan Gölcük Diyaliz Merkezi Tıbbı Direktörü Dr.İbrahim Demirel öncelikle katılım sağlayan ve yanlarında olan herkese teşekkürlerini iletirken, kaliteli arttırmış olmanın huzuru ile diyaliz hastalarının şifa bulması için çalıştıklarını dile getirdi.  12 yıldır Değirmendere’de hizmet verdiklerini ve Gölcük’ün köklü firmaları arasında yer aldıklarını dile getiren Demirel, yaptıkları yatırım ile hastalarımız artık çok daha rahat bir şekilde, ev konforunda tedavilerini olacaklar.

 

 

 

 

25 PERSONEL 4 DOKTOR

 

Şuan için 21  Hemodiyaliz Diyaliz makina kapasitesi ile hizmet vereceğiz. 25 personel ve 4 doktorumuz hastalarımızla her zaman yakından ilgileniyor. Gün içinde 3 diyaliz seansı yapıyoruz. Hastalarımız 4 saatlik diyaliz süresinde müzik dinliyor internete giriyor TV izleyebiliyor. Yemek ikramları yapıyoruz. Evlerinde ki konforu buraya da taşıdık diyebiliriz. 3 modern  servis aracımızla hastaları evlerinden alıp merkezimize getiriyoruz, sonrasında tekrar evlerine götürüyoruz. Yaptığımız tüm hizmetler karşılığında Hastalar hiç bir ücret ödemiyorlar.

 

 

 

 

HİJYEN KONUSUNDA ÇOK TİTİZİZ

 

Diyaliz merkezinde tüm ayrıntılar düşünülmüş durumda. Hepatit C  ve Hepatit B hastaları için ayrı bir odamız mevcut. Özellikle hijyen noktasında çok titiziz. Hijyen bizim vazgeçilmezimiz. Genel itibariyle kronik hastalara hizmet veriyoruz. 12 yıllık süreçte800 den fazla  kronik böbrek yetmezliği yaşayan hastalarımızı tedavi ettik. İzmit,Gölcük, Karamürsel, Başiskele ve çevre ilçelerden hastalar bize müracaat ediyor. Bunun dışında da yurtdışından gelen hastalarımızda oldu. Gelecekte hizmet ağımızı genişletmeyi düşünüyoruz.

 

İŞİMİZİ ÖNEMSİYORUZ KALİTEDEN ÖDÜN VERMİYORUZ

 

Biz Özel Gölcük Diyaliz Merkezi olarak dikkat ettiğimiz en önemli konulardan biri de kaliteli malzeme kullanmak. Hastalarımız tedavi olmak, hayata tutunmak için bize geliyorlar. İşimizi önemsiyoruz çünkü hatalarımızı iyi tedavi ederek  yaşam kalitelerini arttırmak  bizim hedefimiz. Bunun için  Yurt dışından ithal gelen piyasanın en kaliteli malzemelerini kullanıyoruz” diyerek sözlerini noktaladı. Haber: Serkan SIDAL

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

62 − = 57