1980 yılında İzmit Fevziye Camii’ne bırakılan Binnaz Günaydın Ailesini Arıyor!

1980 yılında İzmit Fevziye Camii’nde bırakıldıktan sonra bir aileye evlatlık olarak verilen Binnaz Günaydın,  ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ailesini arıyor. Şuan 42 yaşında olan Binnaz Günaydın, elinde bir gazete kupürüyle birlikte Müge Anlı ve Tatlı Sert programında biyolojik ailesini arıyor.

19 yaşında iken gerçeği öğrendiğini söyleyen, ailemin bir akrabası tarafından o zaman nişanlıma benim evlatlık olduğum söylendi. Kendisini zorlayınca bana söyledi fakat inanmamıştım, beni çok güzel yetiştirdiler, beni büyüten babama da çok  benziyordum. Anneme sorduğumda da reddedince ben gerçek olmadığını düşündüm.

Geçen zaman içinde annem yıllar sonra bana evlatlık olduğumu söyledi. Beni büyüten babamı 10 yaşında kaybettim. Araştırıp sorduğumuzda annem bana Kasap Osman Kuyu ile Hamiyet Erol seni almamıza aracılık ettiğini söyledi. Ben de babamın eski patronu olan Osman Kuyu’ya olayı sorduğumda bana ‘Fevziye Camii avlusunda çocuk bulunduğunu duyunca babam ile birlikte avluya gidince çok güzel bir bebek onu ben alacağım’ demiş. Sonrasında da beni Kocaeli Devlet Hastanesi’nden almışlar” dedi.

“Hamiyet Erol’a sorduğumda ise ‘Hastanede iki çocuk vardı ama biz seni beğendik ve aldık’ dedi. Yani o gün hastaneden alınan çocuk olan ben, cami avlusunda bulunan mı bilemiyoruz. Kayıtlara bakıldığında ise evlatlıkla ilgili hiçbir şey yok, direk bu ailemin üzerine görünüyorum. Sonrasında araştırdığımızda bu gazete küpürünü bulduk, eşim hemen arşive gitti ve tarihler de tutuyor. Muhtemelen o çocuk benim.

Ailemi bulmak istiyorum.  Siz benim son çaremsiniz, eğer burada da olmazsa zaten bulamam” dedi.

Müge Anlı; 29 Mayıs 1980 yılında Kocaeli’de bırakılan bebek ailesini arıyor. Konuyla ilgili bilgi sahibi olanların bizlere ulaşmasını istiyoruz  dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

80 + = 89