15 yaşındaki genç kız yoğun bakımda!

15 yaşındaki genç kız yoğun bakımda!

Dün Kandıra sahillerinde deniz açıklarındaki fırtına ve dalga sebebiyle denize girmek yasaklandı. Ama ne yazık ki buna rağmen dün Kandıra’dan bir ölüm haberi geldi. 35 yaşındaki Ümit Demir Cebeci Sahilinde boğularak hayatını kaybetti.

KUMCAĞIZ’DA

Bir boğulma vakasının da Kumcağız da yaşandığı öğrenildi. Denize girmenin yasaklandığı saatlerden sonra denize giren 15 yaşındaki genç kız S.A., boğulma tehlikesi geçirdi.

KBB AMBULANSI YETİŞTİ

Cankurtaranların müdahale ettiği S.A. denizden çıkarıldı. Bu sırada olay yerine gelen Kocaeli büyükşehir Ambulans ekipleri, 15 yaşındaki genç kızın kalbinin durduğunu tespit etti. Yapılan kalp masajıyla S.A.’nın kalbi çalıştırıldı.

DERİNCE’YE SEVK

Hemen Kocaeli Büyükşehir Ambulans ekipleri tarafından Kandıra Devlet Hastanesine kaldırıldı. Daha sonra buradan Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilen S.A. burada yoğun bakım ünitesine kaldırıldı.

48 SAAT UYUTULACAK

15 yaşındaki genç kızın 48 saat boyunca uyutulacağı öğrenildi. Hayati tehlikesi devam eden S.A.’nın başında ailesi doktorlardan gelecek güzel haberi bekliyor.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 1 = 1