15 TEMMUZ İÇİN TOPLANDILAR

Bundan 3 yıl önce ülkemize yönelik hain darbe girişimin 3’üncü yılında, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” etkinlikleri, 15 Temmuz Pazartesi günü gerçekleştirilecek.

NARİNOĞLU BAŞKANLIĞINDA TOPLANTI YAPILDI
15 Temmuz etkinlikleri kapsamı toplantısı, dün Gölcük Kaymakam vekili ve aynı zamanda Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu Başkanlığında yapıldı. Toplantıya, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Lütfü Yılmaz, Gölcük Belediye Başkan Vekili Fikret Ormancıoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Selçuk Özdemir, İlçe Jandarma Komutan Vekili Kıdemli Başçavuş Yücel Akçay ile ilgili kurum müdürleri ve STK temsilcileri katıldı. Konuya ilişkin Kaymakamlıktan yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi.

15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BiRLİK GÜNÜ
“15 Temmuz 2016 tarihinde cereyan eden hain darbe girişimi, Kahraman  Milletimizin cesareti, onurlu direnişi  ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN ‘ın liderliği sayesinde bertaraf edilmiş, tarihimizin en önemli dönüm noktalarından  biri olan 15 Temmuz günü de 2429 sayılı Ulusal Bayram ve Genel Tatiller Hakkında Kanun 25.10.2016 tarihinde yapılan değişiklikle, Demokrasi  ve Milli Birlik Günü olarak ilan edilmiştir. Hain darbe girişiminin 3. Yıldönümü nedeniyle, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri  kapsamında, 15 Temmuz 2019 pazartesi günü gerçekleştirilecek olan  faaliyetlerin görüşüldüğü toplantı, Kaymakamlık toplantı salonunda; İlgili kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, Siyasi Parti ilçe Başkanlarımız ve Sivil toplum kuruluşları yöneticileri ile gerçekleştirilmiş olup, planlanan program paylaşılacaktır.”

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

24 + = 26