140 KİŞİ BAŞVURDU BUGÜN MÜLAKAT VAR

 

 

 

 

6.İl Olağan Kongresi için, yeniden başkan adayı olmasına karar verilen Şemsettin Ceyhan, 50 kişilik il yönetimini oluşturmak için yoğun mesai harcıyor. 50’si il yönetimi olmak üzere toplam 140 kişinin il yönetimine girmek için müracaat ettiği öğrenildi. Genel Merkez Bölge Koordinatörü Murat Yıldırım, bugün il binasında yönetime girmek isteyenlerle mülakat yapacak.

 

 

 

 

 

AK Parti Kocaeli İl Teşkilatı, Başbakan Binali Yıldırım’ın da katılımı ile kongresini 25 Şubat Pazar günü yapacak. 6. İl Olağan Kongresi için, yeniden başkan adayı olmasına karar verilen Şemsettin Ceyhan, 50 kişilik il yönetimini oluşturmak için yoğun mesai  harcıyor.

 

140 KİŞİ BAŞVURU YAPTI, BUGÜN MÜLAKAT VAR

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’ın yönetime girmek isteyenlere yönelik verdiği bir haftalık başvuru süresi doldu. 50’si il yönetimi olmak üzere toplam 140 kişinin il yönetimine girmek için müracaat ettiği öğrenildi. Genel Merkez Bölge Koordinatörü Murat Yıldırım, bugün il binasında yönetime girmek isteyenlerle mülakat yapacak.

 

MEVCUT YÖNETİMDE GÖLCÜK’TEN 4 İSİM BULUNUYOR

AK Parti İl yönetiminde yer almak için başvuranlar arasında İzmit eski İlçe Başkanı Ali Korkmaz, Körfez eski İlçe Başkanı Osman Badem ve Gebze eski ilçe Başkanı Hasan Soba da yer alıyor. AK Parti İl Yönetim Kurulunda yer alan Ahmet Berberoğlu, Adnan Turan, Yakup Karaaslan, Gülcan Kocabıyık, İshak Yıldırım, Yusuf Akın ve Abdullah Eryarsoy’un yeni yönetimde de yer almaları bekleniyor. Mevcut yönetimde Gölcüklü olarak yer alan Orhan Barış, Samet Taşdelen, Temel Erten ve Serdar Bayram’ın devam edip etmeyeceği ise merak konusu.

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)