Sezer, “Oyumuzu arttırarak kazanacağız”

Cumhur İttifakı ve AK Parti Gölcük Belediye Başkanı Adayı Ali Yıldırım Sezer, Hisareynliler ile buluştu. Büyük destek gören Sezer, “Hisareyn’de tamam inşallah. Oyumuzu arttırarak seçimleri kazanacağız” dedi

Sezer, “Oyumuzu arttırarak kazanacağız”

Cumhur İttifakı ve AK Parti Gölcük Belediye Başkanı adayı Ali Yıldırım Sezer, Hisareyn’e çıkarma yaptı. Esnafları ve kıraathaneleri gezen Ali Yıldırım Sezer bir de geniş katılımlı kahve toplantısı gerçekleştirdi. Hisareynliler Ali Yıldırım Sezer’i bağrına basarken, İlçe Başkanı Çetin Seymen, meclis üyesi adayları ve parti yöneticileri de Sezer’e eşlik etti.

GÖLCÜK PARMAKLA GÖSTERİLECEK

Ali Yıldırım Sezer Hisareyn’de yapılan kahve toplantısında yaptığı coşku dolu konuşmada, “Adaylığımız açıklandığı günden bu yana gece gündüz çalışıyoruz. Hemşehrilerimin ilgisi ve sevgisi gerçekten çok yüksek. Burada görüyorum ki Hisareyn de tamam inşallah. Yüksek oyla seçimleri kazanıp yeni dönemde Gölcük’te gönül belediyeciliğini başlatacağız. Ne olacak gönül belediyeciliğiyle. Öncelikle hemşehrilerimizi dinleyeceğiz. Talepleri daha hızlı çözeceğiz” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 50 = 53