YILIN DÜĞÜNÜ

Kentimizin tanınmış simalarından Mehmet Kaya’nın oğlu Hamdi Kaya ve Tuğçe Pürçek, Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleşen nikah töreniyle hayatlarını birleştirdi.

İlimizin tanınmış ve sevilen isimlerinden olan Kocaeli Kaya Otomotiv ortaklarından Mehmet Kaya ve eşi Fatma Kaya’nın oğlu Hamdi ile Reyhan&Çınar Pürçek ailesinin kızları endüstri mühendisi Tuğçe Pürçek ile birleştirdi. Çiftin nikahını Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın kıydı. Nikah cüzdanını ise İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet verdi.

PROTOKOL BU DÜĞÜNE AKIN ETTİ

Protokolün şahitlik yaptığı nikah, iş, cemiyet ve siyaset hayatını bir araya getirdi. Kocaeli Kongre Merkezi’nde yapılan düğüne Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, KOTO Başkanı Necmi Bulut, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, DP İl Başkanı Mustafa Nazlıgül, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, Haldız Grup Yönetim Kurulu üyesi Fatih Haldız, Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Ali Korkmaz, İzmit Kent Konseyi Başkan Hüseyin Erol, Kırım Dernekleri Federasyon Başkanı Vefa İbrahim Aracı, Sanayi Sitesi Başkanı Muzaffer Gürfidan, Pastacılar Odası Başkanı Fatih Aysel, Kocaeli Müteahhitler Birliği Başkanı Oğuzhan Keleş, İKM Başkanı Murat Öztürk, CHP İzmit İlçe eski Başkanı Selman Yıldırım, Kocaelispor eski Başkanı Muammer Çelik ve davetliler katıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın; “Allah sizleri bugün olduğundan daha mutlu etsin mutluluğunuz artarak devam etsin. Hem bu şehrin hem de memleketin gücüne güç katın. Yuvanız bereketli olsun. Aileleriniz katkılarını unutmayın kocaman bir aile olmanızı temenni ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, “Sevgi saygı eksik olmasın aileyi her zamankinden daha fazla güçlendirmeye ihtiyacımız var. Hem sizlere hem ailemize hem memleketimize hayırlı olsun” dedi.

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ise, “Huzurlu bir yuvanız olsun. Akrabalık bağları iyilik ve hayırlı getirsin” dedi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)