Yeni Refah Partisinde teşkilatlanmaya devam

Yeniden Refah Partisi Gölcük İlçe Başkanlığı Teşkilatlanma çalışmaları kapsamında mahalle temsilcisi atamaya devam ediyor.

Yeniden Refah Partisi Gölcük İlçe Başkanlığı Teşkilatlanma çalışmaları kapsamında mahalle temsilcisi atamaya devam ediyor. Göreve geldiğinden bu yana ilçe Başkanı  Mustafa Bayazıt ve yönetimi teşkilatlanma çalışmalarında büyük gayret gösteriyor. Gölcük’ün çok önemli mahallelerinden olan Piyalepaşa mahallesi Temsilciliğine Dumlupınar mahallesinin sevilen esnaflarından İbrahim Saral atandı.

Başarılar dilerim

Yeniden Refah Partisi Gölcük İlçe Başkanı Mustafa Bayazıt, ‘Gölcük’ün tüm mahallelerinde en kısa zamanda teşkilatlanıp Gölcük’ü REFAH’a kavuşturacağız inşallah. Mahalle temsilciliğine atanan İbrahim Saral kardeşimizin görevini layıkıyla yapacağına inanıyorum. Kendisine başarılar diliyorum’ dedi.

Vakit Yeniden Refah Vakti

Atanan Mahalle Temsilcisi İbrahim Saral, ‘Beni bu göreve layık gören ilçe başkan ve yönetimine teşekkür eder. Milli Görüş gayesini tüm mahallemize yaymak anlatmak için elimizden geleni sonuna kadar yapacağız, vakit Yeniden REFAH vakti’ diye konuştu.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 1 = 3