“YENİ DÖNEME SIFIR SIKINTI İLE GİRİYORUZ”

 

 

 

17 Eylül Pazartesi günü başlayacak olan yeni eğitim dönemi öncesindeki uyum sürecinin yarın tamamlanacağını belirten İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, yeni döneme sıfır sıkıntı ile gireceklerini söyledi.

 

 

 

 

1 HAFTALIK UYUM BİTTİ

Yaklaşık 3 ay süren eğitim-öğretim yaz tatili dönemini 17 Eylül Pazartesi günü bitiyor. Okul öncesi, ilkokul 1’inci sınıf, 5’inci sınıf ve 9’uncu sınıf öğrencilerinin 10 Eylül’de başladığı 1 haftalık uyum süreci de yarın itibariyle sona eriyor. Uyum sürecini tamamlayan öğrenciler, diğer arkadaşlarıyla birlikte pazartesi günü yeni eğitim yılına ‘merhaba’ diyecek.

HİÇ SORUN YAŞANMADI

İlkokul 1’inci sınıfta 27 bin 850 olmak üzere 5 ve 9’uncu sınıflarla birlikte yaklaşık 80 bin öğrenci yarın uyum sürecini tamamlıyor. 17 Eylül Pazartesi günü de 284 bin 412 öğrenci yeni eğitim yılına başlayacak. Yeni döneme uyum sağlaması ve verimli bir yıl geçirilmesi için gerçekleşen oryantasyon sürecinde hiçbir sıkıntının yaşanmaması eğitim camiasını mutlu etti.

TÜM HAZIRLIKLAR TAMAM

Verimli bir eğitim dönemi için tüm hazırlıkların tamamlandığını belirten İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, “Herhangi bir sıkıntı çıkmadan uyum içerisinde bir haftamızı tamamladık. Pazartesi itibariyle kentimizdeki devlet ve özel olmak üzere bin 257 okul, 23 bin 942 öğretmenimizle yeni döneme resmen gireceğiz. Yeni dönem hepimize hayırlı olsun” dedi.

 

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 6 = 15