SİYASET VE İŞ DÜNYASI DÜĞÜNDE BULUŞTU

Kocaeli’nin tanınan iş insanlarından YILKO Yapı Malzemelerinin Sahibi Ali Yılmaz ve Yasemin Yılmaz Çiftinin iş insanı oğulları Caner Yılmaz ile Nurten Engin ve Hayrettin Engin çiftinin kızları İnsan Kaynakları Uzmanı Melda Engin önceki gün Kıyı Restoran’da dünya evine girdi. Düğünde siyaset ve iş dünyasından çok sayıda isim bir araya geldi
ÖNCE NİKAH SONRA EĞLENCE
Melda ve Caner Çiftini mutlu günlerinde dostları ve sevenleri yalnız bırakmadı. Genç çiftin görkemli düğün töreninde iş ve siyaset dünyasının ünlü isimleri bir araya geldi. Gündüz nikah törenleri gerçekleşen çiftin, akşam ise düğün eğlencesi yapıldı.
‘ELLERİNİZİ HİÇ BIRAKMAYIN’
Nikah sonrası genç çifti tebrik eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “İki cihanda da mutlu olmanızı diliyorum. Sabır sizin bu yolda yoldaşınız olsun. Ellerinizi hiç bırakmayın. Size sonsuz mutluluklar diliyorum. Birlikte nice sevgi dolu anılar biriktirmeniz dileğiyle” dedi.
SONSUZ MUTLULUKLAR
Yılmaz ve Engin aileleri mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan dostlarına ve sevenlerine teşekkür etti. Vizyon Gazetesi olarak Melda ve Caner çiftine ömür boyu mutluluklar dileriz.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

58 − 49 =