“ŞEHRİME HİZMET ETMEK İSTİYORUM”

İzmit Kent Konseyi’ni ziyaret eden CHP İl Başkan adayı Hikmet Erenkaya, “Bu şehri hep birlikte yönetmek istiyorum.

 Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkan adayı Hikmet Erenkaya, İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol ve yönetimini Belsa Plaza’daki ofisinde ziyaret etti.

“KAZANAN ŞEHRİMİZ OLSUN”

CHP Kocaeli İl Başkanlığı sürecinin hayırlı olmasını dileyen İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol, “Hikmet ağabey bu şehre çok şey kazandırmış değerli bir başkandır. Sürecin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Kazanan şehrimiz olsun” dedi.

“ŞEHRİME HİZMET ETMEK İSTİYORUM”

Daha sonrasında konuşan il başkan adayı Hikmet Erenkaya, “Öncelikle şunu söylemem gerek; benim bir beklentim yok. Ben sadece şehrine hizmet etmek istiyorum. Aktif siyasetin hep içinde kaldım, kimseye küsmedim. Adaylığımı açıkladığım gün, il başkanı seçildiğim taktirde hiçbir yere aday olmayacağımı söyledim. Bundan herkesin emin olmasını istiyorum. Ben bu kenti beraber yönetmek istiyorum. Bunun için STK’ların önemi çok büyük” dedi.

“CHP’NİN GÖLGE BAŞKANI OLURUM”

Kenti hak ettiği yere getirmek istediğini de sözlerine ilave eden Hikmet Erenkaya, “İvme de yakalarsak 2024 benim için milat olacak. Bu süreçte CHP’nin Kocaeli’de hak ettiği yere getirmek için çalışmak istiyorum. Seçilmem durumumda eminim şehre bir hareket getireceğim. Şu bir gerçek ki; ben sadece il başkanı olmam. CHP’nin gölge başkanı da olurum” dedi. Erenkaya son olarak “bizleri misafir eden sevgili Hüseyin Erol ve yönetimine teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

94 − 85 =