PANDEMİ KURALLARINA UYGUN BİR KONGRE YAPACAĞIZ

AK Parti İlçe Başkanı Ecz.Çetin Seymen; Yaklaşan İlçe Kongreleri, ilçe ve ülke gündemi hakkında önemli açıklamada bulundu. Başkan Ecz. Çetin Seymen, İlçe Kongrelerini sınırlı sayıda katılımla ve Covid-19 kurallarını sıkı uygulayarak yapacaklarını belirten Başkan Seymen, ‘AK Parti’de siyaset yapmak bir bayrak yarışı içerisinde olmak gibidir’ dedi.

PANDEMİ KURALLARINA UYGUN BİR KONGRE YAPACAĞIZ

Başkan Seymen, ‘Pandemi nedeniyle ertelenen 7. Olağan İlçe Kongremizi inşallah 12 Eylül Cumartesi günü saat 11.00’da gerçekleştireceğiz. Katılım maalesef sınırlı sayıda olacak ve temizlik, maske, mesafe kurallarına katiyen uyulan bir program olacak. Önlemler konusunda Genel Merkezimizin gönderdiği talimatları arkadaşlarımız çalışıyorlar. 7. Olağan Kongremiz ile ilgili ayrıntıları hafta içerisinde saygıdeğer basınımızla paylaşacağız. AK Parti’de siyaset yapmak bir bayrak yarışı içerisinde olmak gibidir. Yeni dönemde şu anki yönetimimizden bazı arkadaşlarımız devam edecek, bazıları bayraklarını devredecekler. Bizdeki bayrak yarışında bayrağı devreden arkadaşımız da koşmaya devam etmektedir. Biz kuruluşundan bu güne yönetim kurullarında görev almasa dahi bizleri yalnız bırakmayan AK Sevdalıların çabalarıyla bugün başarıdan başarıya koşabiliyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle şimdiden 7. Olağan İlçe Kongremizin kentimize ve partimize hayırlı olmasını diliyor, saygılarımı sunuyorum’ dedi.

RAHMET, SABIR VE ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM

Seymen, ‘Geçtiğimiz hafta Giresun’da yaşanan sel felaketinde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar, yaralı olarak tedavi görenlere acil şifalar diliyorum. Rabbim milletimizi felaketlerden korusun. Hepimizin takip ettiği üzere sel felaketinin hemen ardından Devletimiz tüm imkanlarıyla felaketzedelerin yanında oldu. İçişleri Bakanımız, Çevre ve Şehircilik Bakanımız, AFAD, Kızılay ve UMKE ekipleri olaya hemen müdahale ederek vatandaşlarımızın yaralarını sarmaya gayret gösterdiler. Ardından Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN bölgeye giderek incelemelerde bulundu. Daha sonra felaketzedelere kullanılamaz hale gelen ev ve işyerlerinin yerine yenisinin devlet tarafından inşa edileceğinin müjdesini verdi. İşte milletinin derdiyle dertlenen, halka hizmeti hakka hizmet olarak gören yönetim anlayışı budur’ diye konuştu.

‘AK PARTİ HER ALANDA DIŞA BAĞIMLILIĞIMIZI AZALTIYOR’

AK Parti döneminde ülkemizin başarıdan başarıya koştuğunu söyleyen AK Parti İlçe Başkanı Ecz. Çetin Seymen, ‘Son yıllarda savunma sanayide atılımlarımız devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Sayın Cumhurbaşkanımız Roketsan Uydu Fırlatma, Uzay Sistemleri ve İleri Teknolojiler Araştırma Merkezi ile Patlayıcı Hammadde Üretim Tesisi’nin açılışını gerçekleştirdi. Ak Parti iktidarında her alanda dışa bağımlılığımızı azaltıyor, tabiri caizse kendi göbeğimiz kendimiz kesecek pozisyona geliyoruz. Bu da özellikle dış politikada bizi sözü geçen devletlerarasına konumlandırıyor. Savunma Sanayii yatırımlarının yanı sıra yol medeniyettir diyerek son 6 ayda gerçekleştirdiğimiz 8. ulaşım projesi olan Ankara-Niğde Otoyolu’nun birinci ve üçüncü kesimlerini hizmete aldık. İktidarımızın 18. Yılını geride bırakırken yapılan engellemelere, darbe girişimlerine, kapatma davalarına rağmen Türkiye sevdalısı olarak ülkemize çağ atlatmaya devam ediyoruz’ dedi.

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

1 + 2 =