NUMAN KURTULMUŞ GÖLCÜK’E GELİYOR!

Kocaeli AK Parti il Başkanı Mehmet Ellibeş tarafından yapılan açıklamada;

“Yapılan istişare ve değerlendirmeler sonucu mevcut ilçe başkanımız yeniden aday olmuştur” açıklamasıyla, mevcut başkan Çetin Seymen, AK Parti İlçe başkanı olarak resmen aday olmuştur.

İLK DEFA İLÇE BAŞKANLIK SEÇİMİ YAŞAYACAK

Daha önce atama ile AK Parti ilçe başkanı olan Çetin Seymen, ilk defa İlçe Başkanı olarak seçim heyecanı yaşayacak. 15 Mart  Pazar günü 11.00’de, yapılacak olan 7. Olağan Kongre için Ak Parti İlçe Başkanı Seymen ve ilçe yöneticileri büyük bir heyecan yaşıyor. İlçemizde başarıyla yürüttüğü ilçe başkanlığında, şehre dokunmasında, insanlarla olan diyaloğunda, Gölcük’ün Çetin Seymen’i, adeta bağrına basması Seymen’in, aşk’la davası adına verdiği mücadelenin resmidir.

Başkan Çetin Seymen; Aday gösterilmesinin ardından yaptığı paylaşımla bayram havasında kongrenin startını verdi. İşte o paylaşım;

Kıymetli Ak Ailem

Genel Merkezimiz ve İl Başkanlığı’mızın takdiri ile Ak Parti Gölcük İlçe Başkanlığı 7.Olağan Kongresi’nde tekrar aday gösterildim. Biz bu kutlu yola çıkarken kadirşinas halkımıza hizmet etmeyi , Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın omuzlarından bir nebze olsa bile yük alabilmeyi şiar edinmiştik. Bugünden itibaren aynımotivasyonla #YenidenYollaraDüşmeVakti.

 

NUMAN KURTULMUŞ KONGREYE GELİYOR

Ak Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, Gölcük Ak Parti 7. Olağan Kongresine geliyor. Büyük bir heyecanla hazırlıkları devam eden bayram havasında gerçekleşecek kongreye Ak Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş’un katılımı büyük bir heyecan yaratacak.

 

BAYRAM HAVASINDA KONGRE

Genel Merkez tarafından aday olması onaylanan mevcut ilçe başkanı Çetin Seymen’in, tek aday olarak gireceği kongrede, 30 kişi ilçe yönetim kurulunu belirlediği tahmin ediliyor.  AK AK Parti  Gölcük İlçe kongresi 15  Mart Pazar günü Gölcük Kongre  Merkezi’nda 11.00’de başlayacak.

Tuğba ZEREN

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

88 − 81 =