KURBAN KESECEKLER DİKKAT!

 

Gölcük İcadiye Köyü’nde 2 bin m2 alan da kurulu olan modern büyükbaş hayvan kurbanlık tesislerinde, 650 m2’lik dev bir kapalı kesimhanesi bulunuyor, 50 kasap aynı anda hizmet verebiliyor.  Yaşam alanlarından uzak, doğal bir ortamda, hijyen kurallarına uygun bir şekilde büyüyen  kurbanlıklarla dini vecibenizi en iyi şekilde yerine getirmeniz sağlanıyor. 150 büyük baş hayvan için hisse ayırtma dönemi başladı. Bu fırsatı kaçırmayın!

 

 

 

 

Kazım Şen Besicilik ve Kurbanlık sektöründe emin adımlarla ilerliyor. Gölcük İcadiye Köyü’nde 2 bin m2 alan da kurulu olan modern büyükbaş hayvan kurbanlık tesislerinde, 650 m2’lik dev bir kapalı kesimhanesi bulunuyor, 50 kasap aynı anda hizmet verebiliyor.

DOĞAL BİR ORTAMDA HİJYEN KURALLARINA UYARAK

Kazım Şen Besicilik veteriner kontrolünde, gerekli sağlık kontrolleri yapıldıktan sonra çiftliğe alınarak kurbanlıklar özenle bir yıl boyunca büyütülüyor. İcadiye Köyü’nde yaşam alanlarından uzak, doğal bir ortamda, hijyen kurallarına uygun bir şekilde büyüyen  kurbanlıklarla dini vecibenizi en iyi şekilde yerine getirmeniz sağlanıyor.

KURBAN KESİMİNDE VE TESLİMİNDE  BÜYÜK KOLAYLIK

Peki hisse alanlar için bayram günü nasıl bir hizmet veirliyor? Birinci gün kurbanlıklarının başında durmak ve görmek isteyen kurbanlık sahipleri çiftliği ziyaret ederek kurbanlıklarının kesim ve teslimi aşamasında çiftlikte konaklıyorlar. Siz kahvaltı ve yemek sunumu ile birlikte çayınızı içerken, kesim işlemi sonunda hisse sahiplerine etleri bölünmüş ve paketlenmiş olarak teslim ediliyor.

 

BAŞINDA OLAMAYANLAR İÇİN VİDEO ÇEKİLİYOR

Kesim aşamasında kurbanlıklarının başında olamayanlar için ise kurbanlıkları kurban edilirken videoya çekilir ve kurban edilme aşamasında kurban sahiplerinden kasabımız vekalet alır ve bu işlemler saniye saniye videoya çekilir. Çiftliğimizi ziyaret edemeyenler için Kocaeli içerisine bayramın 2 ci ve 3 günü etleri evlerine teslim edilir.

150 BÜYÜK BAŞ HAYVAN TESİSLERDE BAKILIYOR

Kazım Şen Beciliğin Sahibi Kazım Şen gazetemize yaptığı açıklamada, “150 büyük baş hayvana aynı anda bu tesiste bakabiliyoruz. Gerçekten  bu iş noktasında bölgedeki dev tesislerden biri oldu. Burada hedefimiz Gölcük halkına kurbanlıklarında en sorunsuz ve sıkıntısız hizmeti vermek. Kurban Bayramında 50 kasap ile öğlene kadar tüm kesim ve parçalama işini bitirmeyi hedefliyoruz. Bu tesisimizde ise 5 kişiyi sürekli olarak istihdam ediyoruz. Kaliteli hizmet anlayışımızı besicilik işine de yansıtmış durumdayız. Büyükbaş kurbanlıkta Kazım Şen Besicilik rakipsiz olacaktır. Halkımızın ilgisi geçen yıl üst seviyede idi, bu yıl ise daha geniş bir kesime hizmet vereceğiz. 150 baş hayvan kesimi yapmayı hedefliyoruz” dedi.

KURBANLIK HİSSESİ ALMAK İSTEYENLER DİKKAT!

Tesislerde şuan bakımı davam eden 150 kurbanlık büyükbaş bulunurken, Kurban Bayramı için hisse kayıtları da başladı. Sınırlı sayıda olan hisse kayıtları için 0 262 414 18 08 ve 0 532 558 94 92 nolu telefonları arayabilir, daha geniş bilgi alabilirsiniz.

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 2 = 1