Körfez’de faciası kaza 2 ölü 6 yaralı

Körfez İlçesi İlimtepe yolu üzerinde akşam saatlerinde meydana gelen korkunç kazada, üzerine yüklediği 2 araçla seyir halinde olan çekici bir anda kontrolden çıkarak devrildi. Kazada çekicinin üzerinde bulunan araçtaki biri çocuk 2 kişi yaşamını yitirdi. 6 kişi yaralandı

Edinilen bilgi ve iddialara göre; Körfez ilçesi ilimtepe mevkiinden aldığı araç ile seyir halinde iken, yolda gördüğü arızalı bir aracıda içerisindekiler ile birlikte çekiciye yükleyerek yoluna devam eden çekici,  seyir halindeyken bir anda kontrolden çıkarak devrildi. Bu esnada çekicinin üzerinde bulunan otomobillerde biri çocuk 2 kişi yaşamını yitirdi. 6 kişi ise yaralandı.

2 ARACIDA ALDI

Körfez İlçesi Hacıosman Mahallesi İlimtepe Yolu üzerinde meydana gelen kaza şu şekilde gelişti. 34 AHN 162 plakalı otomobili Konya’ya götürmek için İlimtepe mevkiinde üzerine yükleyen 42 Z 2677 plakalı çekici,  yokuş aşağı indiği esnada, yol üzerinde arızalanan 55 AAH 722 plakalı araç ile karşılaştı.  Karşılaştığı aracıda çekicinin arka kısmında bulunan çeki demirine bağlayan çekici daha sonra yokuş aşağıya inmeye devam etti.

DEVRİLDİLER

Seyir halinde olan çekici bilinmeyen bir nedenden dolayı aniden kontrolden çıkarak yol kenarında bulunan bariyer üzerine devrildi. Çekicinin üzerinde bulunan araç ile çeki demirine bağladığı araçta kazanın etkisi ile yola devrildi.  Çevrede kazayı görenlerin haber vermesi üzerine bölgeye kısa sürede çok sayıda jandarma, 112 ve itfaiye ekibi sevk edildi.  Olay yerine gelen ekipler hemen araçlarda bulunan yaralılara müdahalede bulundu.

KORKUNÇ KAZA

Korkunç kazada, çekici sürücüsü Kerim Arislan(23) ile birlikte çekici üzerinde devrilen 34 AHN 162 ve 55 AAH 722 plakalı araçların içerisindeki Nurullah Şipal(40), Emine Zenkin(52), Muhammet Aslan(26), Hüseyin Zenkin(43) ve Ayşe Zenkin(53) isimli kişiler  hemen  alınarak  ambulanslarda yapılan müdahale sonrası  çevredeki hastanelere kaldırıldı.

BİRİ ÇOCUK 2 ÖLÜ

Acil sağlık ekipleri yaptıkları kontrollerde çekici üzerindeki araçların içerisinde bulunan Nazım Zenkin(50) ve 6 yaşındaki Erdem Zenkin isimli kişilerin ise yaşamını kaybettiğini belirledi. Kaza nedeniyle yol trafiğe kapatıldı. Olay yerinde tamamlanan incelemeler sonrası, kazada hayatını kaybeden Nazım Zenkin ve 6 yaşındaki Erdem Zenkin’in cenazeleri otopsi yapılmak üzere Körfez Asri Mezarlığı’na kaldırıldı. Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 8 = 1