İLÇE BAŞKANI ÇALIŞKAN’DAN SERT ELEŞTİRİLER

Gölcük İYİ Parti İlçe Başkanı Mustafa Çalışkan gündeme dair haftalık basın açıklamasında bulundu.

Başkan Çalışkan; “Türk Milletinin birliğini, beraberliğini yüksek ideallerini simgeleyen Türkçülük Günü’nde Cumhuriyetimizin değerlerine sahip çıkan Büyük Türk Milletinin aziz evlatları olarak; 3 Mayıs Cumartesi günü saat 15.00’te Ankara ATO Congresium’da gerçekleşecek büyük şölende bizlerle omuz omuza olmak isteyen tüm vatandaşlarımızı aramızda görmekten mutluluk duyarız” dedi.

‘DEVEDE KULAK’

Çalışkan, “Geçtiğimiz birkaç gün önce yerel basınımızdaki yan yana duran iki haber dikkatimi çekti. Haber komşu iki ilçe belediye başkanlarıyla ilgili idi. Bir belediye başkanı ilçesinin geleceğinin temel atma törenine katılmış, diğer belediye başkanı bir pet shop açılışına katılmış. Ama bu durum hep böyle Donanma Kenti olmaktan çıkarılıp, sanayi kenti olması istenen Gölcük’te sanayicilerin ilçemize yaptıkları katkılar Başiskele’ye yaptıklarının yanında devede kulak gibi kalıyor” dedi.

‘ŞEHİR HASTANESİ ULAŞIM SORUNU AYNEN DEVAM EDİYOR’

Başkan Çalışkan, “Kocaeli Milletvekilimiz Lütfü Türkkan, Halıdere’deki taş ocağına ilişkin olarak sorduğu soruları T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakam Murat Kurum tarafından yazılı olarak cevaplandırılmasını istedi. Halkımızın sorunları bizim de sorunumuzdur, meseleyi takip etmeye devam ediyoruz. Kocaeli Şehir Hastanesi tam iki yıl önce açıldı fakat halen ilçemizden direkt hastaneye giden bir toplu taşıma aracı yok. Şehrimizi yönetenler son iki senede değişmedi ama diğer sorunlar gibi Şehir Hastanesi ulaşım sorunu da aynen devam ediyor. Duyduğumuza göre şunu yapacağız, bunu yapacağız, şöyle projemiz var böyle projemiz var diyerek askeriyeden alınan alanı, Gölcük Belediyesi herhangi bir şey yapamayacağını gördüğü için Büyükşehir Belediyesine devredecekmiş. İlçemizde yapılan işlerde Gölcük Belediyesi’nin tabelalarını görmek bize ne zaman nasip olacak merak ediyoruz. Belediyemiz çöp toplamak haricinde ilçemizde ne zaman icraatta bulunacak bekliyoruz” dedi.

‘VATANDAŞ HER GEÇEN GÜN GÖLCÜK’ÜN DAHA KÖTÜYE GİTTİĞİNİN FARKINDA’

Çalışkan, “İYİ Parti Gölcük teşkilatı olarak geçen hafta içinde yaptığımız stant çalışmasında şunu bir kez daha çok net gördük vatandaş belediyenin çalışmalardan hiç de memnun değil. Hatta işin doğrusu vatandaş hiçbir şey yapılmadığını ve her geçen gün Gölcük’ün daha kötüye gittiğinin farkında. Sahildeki el emeği ürünler satan esnafa kaç seçim önce söz verilmişti kapalı yer yapılacağına dair. Hala zor şartlarda ekmek parası kazanmaya çalışan bu esnafın derdine ilaç olacak bir aksiyon alınmadı. Bırakın iyileştirilmeyi kaldırımların ve beton dökülen yolların hali içler acısı. Yaz geliyor kesinlikle Değirmendere sahil güzergahına bakım çalışması yapılmalı ve otopark sorunu acil çözülecek adımlar atılmalı” dedi.

‘DAVET EDİYORUZ’

Başkan Çalışkan, “Çarşamba pazarını yazmaktan yorulmayacağız ama aynı sorun Değirmendere cumartesi pazarı içinde geçerli kapalı pazar yeri diye yapılan ucube bina otopark olarak bile zor kullanıyor. Üstelik cumartesi pazarı kuruluyken kapalı otoparka girmeye çalışan arabaların ve vatandaşın hali daha da içler acısı. Vatandaş yine açık pazarda 21. Yüzyıla yakışmayacak şartlarda pazar alışverişini yapıyor ve siz bunu içinize sindiriyorsunuz tebrik ediyoruz. İYİ Parti Gölcük teşkilatı olarak vatandaşlarımızı her konuda bilgilendirme gayreti içerisindeyiz. En önemli amacımız daha iyi bir Gölcük. Tüm vatandaşlarımızı Türkiye Cumhuriyeti’nin son kalesi İYİ Parti’ye katılmaya davet ediyoruz” dedi. 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)