HOCA’YA BİR SÜRPRİZ DE IRMAK’TAN

Büyükakın, sosyal medya üzerinden gelen davet üzerine Alikahya Mahallesi’ne misafir oldu. Ziyarette evin küçük kızı Irmak, Büyükakın’ın doğum gününü kutladı.

Dün akşam yoğun SKM programı içerisinde çalışmalarını sürdüren AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın kalan zamanlarında ev ziyaretlerini sürdürüyor. Sosyal medya üzerinden her kesimin takdirini toplayan ve kendisine gelen davetleri kırmayıp icabet eden Büyükakın, 6 yaşındaki Irmak’ın misafiri oldu. Küçük Irmak, Alikahya Mahallesi’ndeki evlerinde, Büyükakın’a doğum günü sürprizi gerçekleştirdi. Pastanın üzerine ‘Sen benim gönlümün Başkanısın’ yazısı yazdıran Irmak, Büyükakın ile birlikte doğum günü pastası kesti.

YOĞUNLUK İÇERİSİNDE UNUTULUYOR

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Büyükakın, “Küçük kızımız Irmak bizleri sosyal medya üzerinden Alikahya Mahallesi’ndeki evlerine davet etti. Prensesler gibi de süslenmiş. Bugün benim doğum günümdü, yoğunluk içerisinde insan unutuyor. Evin küçük kızı Irmak’ın hazırladığı doğum günü sürprizi beni çok mutlu etti. Kendisine ve onu yetiştiren ailesine çok teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)