GURURUMUZ GESOTİM FAS’A GİDİYOR!

Türkiye’den, Kocaeli’den, Gölcük’ten şiddetli depremle sarsılan Fas’a lojistik ve kurtarma ekipleri yola çıkıyor.

‘Sizi en iyi biz anlarız’ diyerek “Kocaeli’nin Gölcük’ünden küllerinden doğan, gururumuz, göz bebeğimiz Gesotim ekibi, Fas  halkına bu zor dönemde, Fas’taki dostlarına elini uzatmak için gidiyor.

Acı bir yaşanmışlıkla doğan Gesotim, an itibariyle Fas’taki kardeşlerine yardım eli uzatmak için yola çıkıyor.

7 büyüklüğündeki depremle sarsılan Fas’a lojistik destek ve arama kurtarma ekiplerinin gitmesi için destek veren Kocaeli’lerin yakından tanıdığı ve sevdiği içişleri Bakan yardımcısı Münir Karaloğlu ve Kocaeli’nin başkanı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın destekleriyle Gesotim ekibi Fas’a gidiyor.

Gesotim komutanı Necmi Kocaman ve 5 personeli, 1 araçla  tüm lojistik malzemeler ile Fas’da meydana gelen deprem nedeniyle görevlendirilmiş bulunuyor. Gesotim’in kaptanı Kocaman; Fas’taki kardeşlerimize yardım etmek için yola çıkıyoruz. Ankaradan hava yolu ile uçuş yapacağız.  Gölcük’ten  hareket ediyoruz. İçişleri Bakan yardımcımız Münir Karaloğlu,  Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanım Tahir Büyükakın, bir önceki MSB bakanım Fikri Işık ve bir önceki KBB başkanım İbrahim Karaosmanoğlu’na Fas depremi, gidişimize destekleri için kendilerine teşekkürlerimi iletiyorum. Hakkınızı helal edin’ dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)