Gölcük’te Motor Kazası Can aldı! Detaylar

Gölcük’te bir motosikletin otomobil ile çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü 1 kişi yaralandı.

20 YAŞINDA 2 ARKADAŞ

Gölcük Karaköprü mevkiinde, Başkomutan caddesi’nde meydana gelen feci kazada motosikleti sürücü, karşı şeride geçtiği esnada otomobil ile çarpıştı. Feci kazada Yusuf Çelik 20 yaşında  hayatını kaybetti.  İsa Çınar ise ağır yaralandı. Ağır yaralanan şahıs Kocaeli Şehir Hastanesi’ne sevk edildi.

Gölcük  Karaköprü mevkiinde meydana gelen kazada motorsiklette bulunan 2 genç çarpmanın etkisiyle motordan savruldu.  Edilen bilgil ve iddialara göre Trafik polislerinin durumundan şüphelenerek durdurmak istediği Yusuf Çelik(20) idaresindeki plakasız motosiklet, polislerin dur ihtarına uymayarak kaçmaya başladı. Başöğretmen Caddesi üzerinde sürücüsünün kontrolünden çıkan motosiklet, orta refüjün üzerinden karşı yöne geçerek  41 ASV 415 plakalı otomobil ile çarpıştı.

DURUMU KRİTİK

Hayatını kaybeden Yusuf Çelik Gölcük Necati Çelik Devlet hastanesine kaldırıldı. Diğer yolcunun,  durumunun çok kritik olması sebebiyle  Kocaeli Şehir Hastanesine sevk edildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. Kaza anı bölgedeki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Polisten kaçan motosikletli gençlerin kaza yaptığı anlar, bölgedeki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, şüphelilerin kullandığı motosikletin, polis ekiplerinin kendilerini yakaladığı anda kaçmak için manevra yaparak yolun karşı şeridine geçtiği ve karşı yönden gelen otomobil ile çarpıştığı anlar yer alıyor.

Haber/ Fotoğraf : Soner Gülezer

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)