GÖLCÜK’TE BİR DEVİR BAŞLIYOR!

Gölcük Merkez Mahallesi’nde başlayacak Kentsel Dönüşüm projesinde Gölcük Belediyesi vatandaşla %95 oranında anlaşma sağladı.
Asrın felaketi 17 Ağustos depreminin merkez üstü olan Gölcük için bu proje su kadar gerekli bir proje. Binlerce insanını göçük altında kaybeden Gölcük’te başlayacak olan Kentsel Dönüşüm projesi ilçemizde büyük bir heyecan ve sevinç yaratıyor. 45 bin metrekarelik  alanda hayata geçirilecek olan bu proje Amiral Sağlam Caddesi, 19 Mayıs Caddesi ve 20. Sokak’ı dönüşüme sokuyor. Gölcüklülerin dört gözle  beklediği kentsel dönüşüm projesi  bakanlık tarafından onaylanmıştı.
HAK SAHİPLERİYLE %95 ANLAŞMA SAĞLANDI
Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Gölcük Belediyesi arasında protokol yapıldı ile  Bakanlık, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi desteğiyle gerçekleştirilecek olan kentsel dönüşüm çalışması için hak sahipleriyle yapılan görüşmeler %95 oranında  anlaşma sağlandı.
VATANDAŞA TEBLİGATLAR GELİYOR
Stardı verilen, şehir insanını heyecanlandıran bu büyük kentsel dönüşüm projesinde bölgede ev ve iş yeri bulunanlar kişilere TOKİ’den tebligatlar gelmeye başladı.  Vatandaşa gelen tebligatlarda  15 Ocak’a kadar ev ve iş yerlerinin tahliye edilmesi isteniyor.
ARTIK BİR HAYAL DEĞİL, OLABİLDİĞİNCE GERÇEK
Eğer hak sahipleri 15 Ocak’a kadar ev ve işyerlerini boşaltırsa,  Şubat ayında Gölcük’ün Kentsel dönüşümü için ihalenin gerçekleşmesi artık bir hayal olmayacak.
Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)