Gölcükspor Genel Kaptanı Belli oldu

Gölcükspor Sportif Direktörlüğe getirilen eski Gölcükspor futbolcusu Murat Soner Başak’ın aile içerisinde yaşanan sağlık sorunundan dolayı kulüp ile karşılıklı fes edildi.

Gölcükspor Kulüp Basın Sözcüsü İbrahim İnanç Çakıroğlu yaptığı basın açıklamasında şunları dile getirdi Çakıroğlu “Geçtiğimiz hafta prensipte anlaştığımız Murat Soner Başak, aile içinde yaşanan bir sağlık sorunundan dolayı görevinden müsaade istedi. Karşılıklı anlayış çerçevesinde imza aşamasında olan sözleşme imzalanmadı. Yönetim kurulu olarak bu üzücü gelişmenin sonuçlarını dün kamuoyu ile paylaştık.

Oluşan Sportif Direktörlük boşluğunu yönetim kurulu olarak tekrardan ele aldık. Yapılan istişareler sonucu tekraren bir Sportif Direktör arayışına girmek yerine hem bu kısa sürede Murat Soner Başak ile ciddi bir teknik heyet ve oyuncu havuzu oluşturan yöneticimiz Olcay Balaban isminin Genel Kaptanlığa getirilmesi yönünde bir arzu oluştu hem de bir an önce vakit kaybetmeden teknik heyet ve oyuncu transferlerinin hızlanmasının daha uygun olacağı görüşü hakim oldu. Oluşan bu ortak görüş neticesinde  Futbol Şube sorumlumuz ve aynı zamanda Transfer komitesi üyemiz Olcay Balaban oy birliği ile Genel Kaptanlığa getirildi. Alınan kararın camiamıza ve kentimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

92 − 84 =