Gölcük Gazeteci Fahri Abisini Uğurladı!
Gölcük’ün ve Kocaeli basın camiasının sevilen isimlerinden gazeteci Fahri Haner, amansız hastalığı ile verdiği mücadelesine dün tedavi gördüğü hastanede yenik düştü. Haner, bugün Gölcük Merkez Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı
Gölcük’ün ve basın camiasının sevilen isimlerinden gazeteci Fahri Haner, uzun bir süredir tedavi görmekte olduğu amansız hastalığına yenildi. Kocaeli Şehir Hastanesi’nde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Fahri Haner’in ölümü, sevenlerini ve basın camiasını yasa boğdu. Fahri Haner 2 çocuk babasıydı. Andığında her seferinde gözleri dolduğu kızını depremde kaybetmişti. Yaklaşık 5 yıl önce eşini kaybeden Hanet’in onu çok seven ve ona çok iyi bakan oğlu Sercan Haner, gelini ve biricik torunu onun en büyük servetiydi. Bugün basın camiası çok sevdiği abisini Gölcük Merkez Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurladı. Fahri Hanet, Gölcük 17 Ağustos Mezarlığı’nda toprağa verildi.
CENAZE NAMAZINA YOĞUN KATILIM
Gazeteci Fahri Haner’in cenaze namazına; AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Berna Abiş, AK Parti Kocaeli önceki dönem İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük eski Kaymakamı ve Emekli Vali Yardımcısı Mustafa Pekdemir, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Kemal Yavuz, AK Parti Gölcük Gençlik Kolları Başkanı Kerem Özder, AK Parti Gölcük önceki dönem İlçe Başkanı Çetin Seymen, CHP Gölcük İlçe Başkanı Mehmet Uzuner, MHP Gölcük İlçe Başkan Vekili Cumali Özcan, İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı Mustafa Çalışkan ve Başkan Vekili Ahmet Ekşi, Saadet Partisi Gölcük İlçe Başkanı Mustafa Özsoy, BBP Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar, Zafer Partisi Gölcük İlçe Başkanı Kayıhan Kayı, Anahtar Parti Gölcük İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Hoyur, Gölcük Kent Konseyi Başkanı Fatih Bayram, Gölcük İlçe Müftüsü Emin Yılmaz, Gölcük Halk Eğitim Merkezi Müdürü Necmettin Türkmen, Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Ahmet Özbay, çok sayıda basın mensubu, STK ve derneklerin başkan ve temsilcileri katılım sağladı.
Gölcük Vizyon, Fahri Haner’e Allah’tan rahmet, çok sevdiği geride bıraktığı evladı Sercan Haner ve tüm yakınlarına, dostlarına sabır diler.