EYT’lileri Umutlandıran Açıklama

EYT’lileri Umutlandıran Açıklama: Asgari Ücreti Nasıl Artıydıysak EYT’yi de Çıkaracağız

Cumhuriyet Halk Partisi’den EYT Yasasına ilişkin çok önemli açıklamalar geldi. CHP Milletvekili Veli Ağbaba tarafından yapılan açıklamalarda EYT Yasasının çıkarılacağı ifade edildi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, bazı etkinliklere katılmak için Malatya’ya gitti. Burada il başkanlığını ziyaret eden Veli Ağbaba burada bir basın açıklaması yaptı.

Gündeme ilişkin konulara dair partisinin çalışmalarına değinen CHP Genel Başkan Yardımcısı Ağbaba, Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili de açıklamalarda bulundu. Ulusal’da yer alan haberin detayları şu şekilde;

ASGARİ ÜCRETİ NASIL ARTIYSAK O EYT DE MECLİS’TEN GEÇECEK

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) yasasına dair konuşmalarında asgari ücret zammına dikkat çekti. Konuşmasında ayrıca EYT’li vatandaşlara mesaj gönderen Veli Ağbaba, CHP’nin bu işin peşini bırakmayacağını söyledi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba’nın EYT Açıklaması

”Her yerde söylediğim bir başka mesele de EYT meselesi. Buradan da tekrar ediyorum. EYT’yi çözmesi gerekenler kaçıyorlar ama nereye kaçarlarsa kaçsınlar biz bu meselenin peşini bırakmayacağız. Emeklilikte yaşa takılıyorlardı. Sonrasında emeklilikte AKP’ye takıldılar. Şimdi de MHP’ye takılıyorlar. Ama biz bu sorunu çözeceğiz. O EYT’yi o Meclis’ten çıkaracağız.”

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 1 = 1