Etiket: deprem

DEPREM!

Avrupa Deprem İzleme Ajansının ve AFAD’ın verilerine göre, İstanbul yakınlarında 3.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. AFAD’ın verilerine göre İstanbul’un Arnavutköy ilçesine 18.24 kilometre uzaklıkta Karadeniz’de bir deprem meydana geldi. AFAD saat gece 02:56:39’da yaşanan depremin 3.8 büyüklüğünde olduğunu açıkladı….

DEPREM!

Tokat’ın Almus ilçesinde Richter ölçeğine göre 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Tokat’ın yanı sıra Sivas’ta da hissedilen deprem, kısa süreli paniğe neden oldu. Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğü’ne ait olup, Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü ise depremin büyüklüğünü 4.1…

EGE DENİZİNDE DEPREM

EGE DENİZİNDE DEPREM Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 23.20’de Muğla Datça açıklarında 4,1 büyüklüğünde deprem kaydedildi.  

BİR DEPREM AÇIKLAMASI DAHA

Japonya Okinawa eyaleti Ryukyus Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Aydan, 30 yıl içerisinde Marmara Denizi’nde büyük bir deprem beklendiğine işaret ederek, “İstanbul’da dediğimiz şu 7.2 ile 7.5 arası bir deprem. 30 sene içerisinde olacağı…

İzmit Körfezi’nde deprem!

  Deprem bölgesinde yer alan ilimizde bugün İzmit Körfezi’nde 2.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi İzmit Körfezi’nde, bugün saat 07.46 sularında büyüklüğü 2.3 olan deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitü verilerine yansıyan deprem, büyük olmadığı için hissedilmedi.