Etiket: CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN KOCAELİ’YE GELİYOR

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kocaeli’ye geliyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ford Otosan’ın yapımı tamamlanan Yeniköy Fabrikası’nın açılışı için Kocaeli’ye geliyor Ford Otosan tarafından yapımı tamamlanan Yeniköy Fabrikası için açılış töreni düzenlenecek. Ford Otosan’ın yaptığı açıklamaya göre gerçekleşecek olan açılış törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’da katılım sağlayacak. Ford Otosan Yeniköy Fabrikası Açılış…

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kocaeli’ye geliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kuzey Marmara Otoyolu’nun yeni etabının açılışı için ilimize geliyor Kuzey Marmara Otoyolu’nun açılışını yapmak için 19 Eylül Cumartesi günü ilimize geliyor.Kocaeli valiliğinin düzenleyeceği organizasyonun Gebze’de gerçekleşmesi bekleniyor. Programın detayları henüz netlik kazanmadı.    

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN KOCAELİ’YE GELİYOR

Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu’nun çalışmalarını yürüttüğü yerli otomobil, aralık ayı başında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Gebze’de tanıtılması planlanıyor. ERDOĞAN’IN KATILIMIYLA TANITILACAK Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu bünyesindeki mühendis ve tasarımcılar tarafından geliştirilen 2 ön gösterim aracı, suv prototipleri Kasım’da geliyor….