DEĞİRMENDERE’DE SANAT MÜZİĞİ ZİYAFETİ

Şef Fuat Gürlük yönetimindeki Gölcük Belediyesi Konservatuarı Türk Sanat Müziği Korosu, Değirmendere Yalı Evleri Amfi Tiyatro’da muhteşem bir konser verdi. Konsere Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’de katıldı. 

Gölcük Belediyesi Konservatuarı Türk Sanat Müziği Korolarının konser etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Son olarak Şef Fuat Gürlük yönetimindeki Sanat Müziği Korosu Değirmendere Yalı Evleri Amfi Tiyatro’da müzik ziyafeti verdi. Büyük ilginin olduğu ve amfi tiyatronun tamamen dolduğu konsere, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Başkan Yardımcısı Fikret Ormancıoğlu, Muhtarlar Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Bilge Saral’da katılım sağladı.

BOL BOL ALKIŞ ALDILAR

Şef Fuat Gürlük yönetiminde birbirinden değerli 27 eseri başarı ile seslendiren Gölcük Belediyesi Konservatuarı Türk Sanat Müziği Korosu müzikseverlerden bol bol alkış aldı. Konserde, Koro 15 eseri seslendirirken 12 eserde solo olarak seslendirildi. Solistlerin seslendirdikleri eserlerle konseri takip edenler müzik dolu keyifli anlar yaşarken, tempo tutarak hem bir ağızdan eşlik ettiler.

BAŞKAN SEZER ÇİÇEK TAKDİM ETTİ

Konser sonunda Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Koro şefi Fuat Gürlük’ü, koro üyelerini ve saz üstatlarını kutlayarak günün anısına bir çiçek takdim edip, başarılarının devamını diledi ve sanata, sanatçıya olan desteklerini sürdüreceklerinin mesajını verdi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

86 − 84 =