CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’I KOCAELİ’DE YETMİŞ BİN KİŞİ KARŞILADI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 10. Açılış Bayramı’na katılmak için İzmit’e geldi.
Milli İrade Meydanı’nda kendisini bekleyen on binlerce vatandaşa seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan “Kocaeli sanayisi ile üretimi ile ülkemize en büyük katkıyı sunan şehirlerimizin başında geliyor.
Ülkemizin geleceği Kocaeli’de şekilleniyor. Kocaeli halkı herşeyin en güzelini hak ediyor” dedi.
Kocaeli programına Bilişim Vadisi’nde “Kocaeli’ye Değer Katanlar” programı ile başlayan ve burada iş insanlarına ödüllerini takdim eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan program sonrasında Milli İrada Meydanı’nda gerçekleştirilen
8,5 milyar lira değerindeki 425 eser ve yatırımın resmi açılışının yapıldığı ‘10. Açılış Bayramı’ törenine katıldı.
On binlerce vatandaşın coşkusu Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın meydanda görünmesi ile birlikte en üst seviyeye çıktı.

Programa İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Ekonomi Bakanı Nureddin Nebati Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir,Vali Seddar Yavuz,
AK Parti Milletvekilleri Fikri Işık, Emine Zeybek, İlyas Şeker, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Mehmet Akif Yılmaz, Sami Çakır, Cemil Yaman, MHP Milletvekili Saffet Sancaklı, Büyükşehir Belediye Başkanı,MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt, BBP İl Başkanı Kaan Şengil, ilçe belediye başkanları katıldı.
AK Parti ve MHP’nin 12 ilçe teşkilatları, ana kademe, kadın ve gençlik kolları, mahalle başkanları ve mahalle yönetimleri tam kadro alandaydı.
YİNE DESTAN YAZIYORSUNUZ
Programın açılışında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Kocaeli her zaman ki gibi muhteşemsin.
Yine destan yazıyorsunuz. Sizlerle gurur duyuyoruz. Sizlerle yol arkadaşı olduğumuz için onur duyuyoruz. Bizlere sizin gibi yol arkadaşları nasip ettiği için Allah’a şükürler olsun.
Sizlerin fedakarlıklarınızın sözler ile bir karşılığı yok. 2004 yılında kişi başına 1 metrekare bile yeşil alan yoktu. Yapılacak olan 3,5 milyon metrekare daha yeşil alanımız olacak. Bunları unutmamalıyız. Bunları unutturmamalıyız” dedi.

KEŞKE HERKES BU MUHTEŞEM MANZARAYI GÖRSEYDİNİZ
Başkan Büyükakın’ın ardından kürsüye gelen İç İşleri Başkanı Süleyman Soylu, “Kocaeli keşke hepiniz burada olsanız da bu muhteşem manzarayı görseydiniz.
2023’de o seçimin akşamı Cumhurbaşkanımıza diz çöktürmek isteyenler, diz çökecekler. Tayyip Erdoğan’ın hayali şehir hastaneleri yapmak, terörün belini kırmak değildir, Tayyip Erdoğan’ın hayali büyük
Türkiye’dir. Bize itimat edin. Bizle birlikte çok çalışın. Şu Kılıçdaroğlu’nu güldürmeyeceksiniz değil mi?” ifadelerini kullandı.
SİZLER GİBİ YOL ARKADAŞIM OLMASINDAN MUTLULUK DUYUYORUM
Yetmiş bin vatandaşa seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kürsüye gelmesi ile yaşanan büyük çoşku, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da yüzünü güldürdü.
Erdoğan Kocaeli’lere, “2 yılın ardından sizlerle yüz yüze gelmenin memnuniyet içerisindeyiz. Rabbim birliğimizi daim eylesin
Sizler belki hatırlayamaya bilirsiniz; 17 Ağustos’ta büyük bir depremle sarsıldık. Hayatını kaybedenlere bir kez daha rahmet diliyorum.
Yerle yeksan olan Kocaeli’yi yeniden ayağa kaldırdık. Kocaeli sanayisi ile üretimi ile ülkemize en büyük katkıyı sunan şehirlerimizin başında geliyor. Toplu konut projeleri ile sanayi yatırımlarla ülkemizin geleceği Kocaeli’de şekilleniyor.
Kocaeli’nin göstermiş olduğu kardeşlikle gurur duyuyoruz. Sizler gibi yol arkadaşlarım olmasından dolayı mutluluk duyuyorum.
HADDİNİ BİLECEKSİN!
Bir ana muhalefet var birde onların yanında yavru muhalefetler var. Yavru muhalefetteki biri Kocaeli’de milletvekili. Uyuşturucu ile mücadele biz gerekeni yapmamışız. Bizim iktidarımızda ne sulu nede kuru uyuşturucuya gerek yoktur.
Tayip Erdoğan’ın sulu ile kuru ile alakası olmadığını iyi bilirsin.
Biz gereken mücadeleyi veriyoruz, vermeye devam edeceğiz. İç İşleri bakanımızın verdiği mücadele ortadadır.
Siz kendi içinizde bu uyuşturucu alanları düşün. Sen haddini bileceksin!” dedi.
BİR DEĞİL BİRKAÇ ADAY ÇIKARABİLECEKLERİNİ DÜŞÜNÜYORUM
Türkiye’nin gelişmesinden rahatsız olan iç ve dış çevrelerin hepsi ümitlerini 2023’e bağlamışlar. Küresel ekonomik kriz ile milletimiz bu yoldan döndürebileceklerini sanıyorlar. Sırtlarını sıvazlayan büyükelçiler, kifayetsiz siyaset tüccarları, ve bu kardeşinizin tüm düşmanları gaz verdikçe coşuyorlar.
Kendi aralarında anlaşıp bir cumhurbaşkanı adayı çıkaramadılar.
Curcuna masasını bir değil birkaç aday çıkarabileceklerini düşünüyorum.
ZAFERLE ÇIKACAĞIZ
Önümüzdeki dönemde Kocaeli’yi daha fazla hizmetlerle kavuşturmaya devam edeceğiz. Kocaeli’ye 73 milyar tutarında yatırım yaptık. Yeni yatırımlar yapıyoruz. Şehir Hastanemizi yapıyoruz. İnşallah Kocaeli hiçbir sıkıntı yaşamayacak. Kocaeli Şehir Hastanemizi kısa sürede bitireceğiz.
Kentsel dönüşüm kapsamında 25 bin konut projesini hayata geçirdik.
ZAFERLE ÇIKACAĞIZ
Bakın 10 ay var. Bu süre içinde tüm kademelerimiz ile kapı kapı dolaşacağız.
2023 seçimlerinden zaferle çıkacağız.” Dedi.

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 1 = 1