CHP VE İYİ PARTİLİLER MECLİSİ TERK ETTİLER!

Gölcük belediye Ekim ayı Meclis toplantısında konuşan Gölcük Belediye MHP Meclis üyesi Savaş Toprak yakın ilçelerde ki çöp sorunlarıyla başlayan cümlelerini genel siyasete getirince CHP ve İYİ Parti Meclis üyeleri toplantıyı terk etti.

Meclis üyesi ilk önce çöp konteynerlarının,  çöpten taşmış fotoğraflarını meclise sundu. Çöpler konteynerlardan taşmış etrafı tamamen çöplerle dolmuş görüntülerin ilçemizle alakası olmadığını fakat ilçemize yakın olan  bir belediyeye ait olduğunu gösterdi.

Sonrasında Gölcük’e geçen meclis üyesi temizlik işlerine övgüler yağdırdı. 7/24 temizlik işlerinin çalıştığını ve sadece çöpleri toplamak değil bu şehir deterjanlarla temizleniyor ifadelerini kullandı.

Sabahın daha gün doğmamış saatlerinde mesaiye başlayan içinde belediye başkanı  ve başkan yardımcıları olan görüntüleri de yayınladı.

-Bizler uyanmadan göreve başlayan ve uyandığımızda temiz bir şehre uyanmamızı sağlayan temizlik işlerine hakkınız ödenmez dedi. Dolayısıyla bu kadar özveriyle çalışan Gölcük belediye Başkanı Sezer ve çalışanlarına teşekkür etti.

Sonrasında geçtiğimiz ayda maruz kaldığımız yangına değinen meclis üyesi Toprak;

“Yangınlar konusunda birlik olalım beraber olalım konusunda yapılan çağrı ve tutuma karşı cevaben şık olmayan gelen cevap Vatandaşın kafasına çay atanlarla beraber olamayız oldu.

Toprak; -Bende buradan sesleniyorum;

Bu ülkenin evlatlarına Vatandaşın kafasına bomba atanlarla veya onların siyasi uzantılarıyla kahvaltı yapmayı rüyalarında görenlerle  aynı safta olamayız ifadelerini kullandı.

Gölcük belediye Başkanı Av. Ali Yıldırım Sezer, meclis üyesi Toprak’a, lütfen genel siyasete girmeyin biz ilçe belediyesiyiz ve burada ilçemizin kentimizin sorunlarını konuşmalıyız ifadeleriyle uyardı. Sözlerini tamamlamasını istedi.

Meclis Üyesi Toprak; “Milliyetçi hareket partisinin tavrı ve duruşu tek’tir.  Bayrak inmeyecek, vatan bölünmeyecektir.

Bende tüm dava arkadaşlarımla beraber ülkücü olmaktan gurur duyuyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

50 + = 60