CANER UZUNER KİMLERİ UYARDI!

Gölcük’lü gazeteci Caner Uzuner, bu sefer gazeteci kimliğiyle değil de siyasetçi kimliğiyle sosyal medyasından, şahsına ait hesabından bir paylaşım yaptı. Yaptığı bu paylaşım adeta Gölcük’te her masada, topluluğun oluştuğu her ortamın konusu oldu, yazıyı okuyan başlıyor kendinden bir şeyler çıkarmaya.

Caner Uzuner, iyi bir siyasetçiydi, CHP’nin Gölcük İlçe Başkanı olduğu dönemlerde başkan Uzuner açıklamalarıyla, gündemi belirleyen sözleriyle gazetecilere manşet belirlerdi. Siyasette, hitabeti ve yüreği de yerinde olan başkan, döneminin en dikkat çeken siyasetçisiydi.

 

Uzun yıllardır kurduğu Gölcük Gündem Gazetesi ile habercilik yapsa da, yine partisinin ona ihtiyacı olduğu her yerde bulunması,  gereken programlarda yerini muhakkak alması gözlerden kaçmaz.  Eklemeden geçemeyeceğim bir konu da şudur ki,  siyaset yaptığı dönemlerde de partisine maddi ve manevi tüm desteğini sonunu kadar vermiş bir siyasetçiydi. Aslında daha doğrusu partisine hep veren ve destekleyen olmuştur Uzuner. Bir özelliği de herkes sever kendisini çünkü doğruları sever Uzuner.

 

Şimdi gelelim yazdıklarına eğer Caner Uzuner partisi ile ilgili bir eleştiriyi şahsi hesabında kaleme aldıysa, bence büyük bir sorun vardır diyebiliriz. Hatta ki Gölcük’te kazanlar kaynıyordur bile diyebiliriz. Benim yazdıklarından anladığım, ben ve benim gibiler yani hayatını partisine adamış isimler, partide yok sayılmaya çalışılıyor,  demek istiyor. Şöyle diyor çünkü;

 

‘Yıllardır CHP’nin tozunu yutan, maddi manevi yıpranan insanlar tukaka, yılladır solcuyum diye CHP’yi yerden yere vuran, oy vermeyenler ile sağcıyım ama Atatürkçüyüm deyip direksiyona oturanlar baş tacı olacak ve artık gerçek CHP’lileri partide istemeyecek orda durun. Çünkü onlar her CHP iktidarında kendi çocuklarına iş kapısı bulurken, iş insanı olarak yükünü tutarken CHP iktidardan düştüğünde partiyi ilk terk edenler olduğunu unutmadık.’

1-CHP’ye ihanet edenler,

2-CHP’den beklentisi olanlar,

3-İktidar ışığından nemalanmak için fırsat kollayanlar

Yıllardır CHP’nin tozunu yutan, maddi manevi yıpranan insanlar tukaka, yılladır solcuyum diye CHP’yi yerden yere vuran, oy vermeyenler ile sağcıyım ama Atatürkçüyüm deyip direksiyona oturanlar baş tacı olacak ve artık gerçek CHP’lileri partide istemeyecek orda durun’ ifadelerini kullanıyor.

‘Geliyor Gelmekte Olan’ sloganını şuan kendine ilke edinen ama partisine faydası olmayan sadece seçim zamanında vitrine çıkan isimlere yaptıklarınızı unutmadık! Ve gerçek CHP’liler bundan müzdarip ve müzdarip olanların sesi olarak, adına geçmişte emeğim olduğundan dolayı kendimde hak gördüğümden kimse boşuna heveslenmesin biz, daha ölmedik’ diyor.

Şahsi fikrim olarak,

CHP örgütleri Caner Uzuner bir şey anlatmaya çalışıyor diyerek, bu yazıyı fazlaca önemsemeli ve kendilerine bu konu hakkında direk danışmalıdırlar.

Sanırım Gölcük’te CHP’de  kazanlar kaynamaya başlamış!

Örgütüne, partisine kendini adamış parti adamı Uzuner bir sitem ediyorsa konu çözümlenmeye muhtaçtır.

Bakalım ileri ki günler neler getirecek diyerek, Şimdi Caner Uzuner’in, şahsi sosyal medyasından paylaştığı sitem dolu yazısını sizlerle paylaşıyorum;

 

Sizi uyarıyorum!!!

Geçmiş dönem Gölcük CHP ilçe Başkanı olarak sizi uyarıyorum.

Türkiye’nin en köklü partisi olan CHP’nin üyelerinin zor durumda kalmalarına sessiz kalmak ihanettir.

Uzun yıllar iktidar yüzü görmeyen CHP üyesi inatla Atatürk’ün kurduğu partisinin yolunda yıllardır, fire vermeden yürüyor. Bu süreç zarfında onca badireler atlatan CHP üyesi yılmadan, bıkmadan, usanmadan partisine sahip çıkmaya devam ediyor.

Düşünsenize CHP’ye gerçekten bağlı olan bireyler; umutla, aşkla sevdayla partisine sahip çıkıyor. İlçe Başkanı, İl Başkanı, Belediye Başkanı, Milletvekili, Genelbaşkanı’nı sevmezse, beğenmezse bile partisine bu kadar sahip çıkan, küsmeyen başka bir siyasi parti üyeleri var mı?

Yıllar sonra meclise giremeyen CHP’den, gerçek CHP’liler istifa etmezken, partisine olanca gücüyle sahip çıkarken CHP’ye tukaka diyen sağcılar ve solcuların her dönem CHP’nin yerel veya Genel de iktidara yakın olduğu dönemlerde CHP içinde yuvalanıp, dümenin başına geçmesine rağmen onlar hala CHP’liyiz demeye devam ediyorlar.

2019 yerel seçimlerinde birçok il’de, ilçe de Belediye kazanan CHP’nin üyeleri belediye kapısından içeri alınmazken, işe giremezken, CHP’li iş insanlarına iş verilmezken yirmi dört saat CHP’yi kötüleyen sağcı ve solcuların cirit attığı, yönettiği dönem olmasına rağmen sırf partisi için, ülkesi için boyun büken, ağzını bıçak açmayan CHP üyesine kim sahip çıkacak? Yada başka bir deyişle ne zaman sahip çıkılacak.

CHP’nin köklerini iyi bilen biri olarak yılladır saf, temiz duygularla partisine sahip çıkan bu insanların CHP’de CHP üyesi olarak kalmalarından kimler rahatsız oluyor biliyorum.

1-CHP’ye ihanet edenler,

2-CHP’den beklentisi olanlar,

3-İktidar ışığından nemalanmak için fırsat kollayanlar

Yıllardır CHP’nin tozunu yutan, maddi manevi yıpranan insanlar tukaka, yılladır solcuyum diye CHP’yi yerden yere vuran, oy vermeyenler ile sağcıyım ama Atatürkçüyüm deyip direksiyona oturanlar baş tacı olacak ve artık gerçek CHP’lileri partide istemeyecek orda durun. Çünkü onlar her CHP iktidarında kendi çocuklarına iş kapısı bulurken, iş insanı olarak yükünü tutarken CHP iktidardan düştüğünde partiyi ilk terk edenler olduğunu unutmadık.

Birçok gerçek CHP’li bundan muzdarip. Onların sesi olmak adına geçmişte emeğim olduğundan dolayı kendimde hak gördüğümden kimse boşuna heveslenmesin biz, daha ölmedik diyorum Nokta.

Not; Gerçek CHP’lilerin çocukları işsiz gezerken, iş insanları iş yapamazken siz gerçek CHP’lilerin önüne geçemezsiniz, buna izin yok Nokta.

Önceki dönem Gölcük CHP ilçe Başkanı Caner Uzuner

Haber: Tuğba Zeren

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)