Büyükakın ve Talus Ankara’ya çağrıldı! İlçe belediye başkanları için görüşme yapılacak

Ak Parti Genel Merkezi Kocaeli’deki 12 ilçenin belediye başkan adaylarını belirlemek için son kritik görüşmeyi Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve İl Başkanı Şahin Talus ile yapacak. Genel Merkez Büyükakın ve Talus’u Ankara’ya davet etti.

Eli kanlı terör örgütü Pkk’nın düzenlediği hain saldırıda 9 askerimiz şehit oldu. Ülkemizi derinden sarsan şehitlerimizin haberi sonrası AK Parti, pazar günü gerçekleştireceği aday tanıtım toplantısını ertelemişti. AK Parti Ankara adayının da açıklanacağı aday tanıtım toplantısını, dün yaptığı açıklama ile Perşembe günü saat 14.00’te yapacağını açıkladı.

GENEL MERKEZ DÜĞMEYE BASTI

7 Ocak İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen aday tanıtımında mevcut Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, yeniden aday olarak Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklandı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı açıkladıktan sonra ise gözler ilçe belediye başkanlarına çevrildi.

Ak Parti Genel Merkezi, ilçe belediye başkanlarını belirlemek için Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve İl Başkanı Şahin Talus’u, Ankara’ya davet etti.

 NEFESLER TUTULDU

Kocaeli’de nefesler tutuldu. Kocaeli’de ilçe belediye başkanlarının açıklanması bekleniyor. İlçe belediye başkan adaylarının belirlenmesi için artık sona gelindi. Bugün Ankara’da yapılacak görüşmeler sonrasında ilçe belediye başkan adaylarının yakın bir zamanda açıklanması bekleniyor.

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)