BUGÜNE KADAR 221.567 KİŞİ GEZDİ

Askerliğini yaptığı Yarhisar’ı gezdi

T.C.G.Yarhisar Gemisi’nde 2004-2005 yıllarında topçu branşında vatani görevini yerine getiren Senol Karakuş, bayramın son günü görev gemisini gezdi ve askerlik anılarını tazeledi.

Gölcük Belediyesi Yarhisar Müze Gemisi büyük ilgi çekmeye devam ediyor. T.C.G.Yarhisar Gemisi’nde 2004-2005 yıllarında topçu branşında vatani görevini yerine getiren Senol Karakuş, bayramın son günü görev gemisini gezdi. Çayırova’da otomobil parçası üreten bir fabrika da çalıştığını söyleyen Şenol Karakuş, sosyal medyadan takip ettiği Gölcük Belediyesi Yarhisar Müze Gemisini gezerek eski günleri andığını belirtti. “Askerlik günleri unutulmaz” diyen Karakuş, daha önce bir kez daha gelerek gezdiği bugün müze olan görev gemisi Yarhisar’da, yaşamış olduğu acı-tatlı günleri bir kez daha andığını dile getirdi.

BUGÜNE KADAR 221.567 KİŞİ GEZDİ

Kurban Bayramı’nın üçüncü ve dördüncü günü hizmet veren Yarhisar’a vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. İki günde 368 kişinin müze gemiyi ziyaret ettiğini belirten yetkililer, ilgiden oldukça memnundu. Gölcük’ün ilk ve tek müzesi olan Gölcük Belediyesi Yarhisar Müze Gemisini, 2006 yılından bu güne kadar toplam 221.567 kişi gezme fırsatı buldu. Müze gemiye emek verenlere teşekkürlerini ileten ziyaretçiler, Gölcük Belediyesi Başkanı Ali Yıldırım Sezer’e özellikle teşekkür etti.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

34 − = 28