BAŞKAN ÖZLÜ BAŞİSKELE’YE EN ÖZEL KAFEYİ AÇIYOR

Başiskele Belediyesi tarafından ilçenin farklı noktalarında hizmet vermeye devam eden Genc-i Âlâ Kafeler vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görmeye devam ederken, Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü yüreklere dokunan çok güzel bir projeye daha imza attı. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında faaliyete geçecek olan GENCİ ÂLÂ ERİŞİLEBİLİR kafe, +1 Farkla Gölcük Down Sendromlular Derneği işbirliği ile Başiskele’de hayat buluyor.

Genc-i Âlâ Kafelerin en büyük özelliği mavi ile yeşilin buluşma noktası olan Başiskele’de, her vatandaşın bütçesine uygun hizmet vermesi. Ekonomik olması  ile vatandaşlar için keyifli bir mola yeri ve şehrin vazgeçilmezi oluyor bu kafeler.

Kocaeli’nin en güzel sahillerinden olan Başiskele’de hayata geçecek bu proje hem göze hem vatandaşa hem de yüreklere dokunuyor aslında.

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’nün her platformda özel çocuklarla bir araya gelmesi, desteklemesi ve yanlarında olması Özlü’nün bilinen tarafı. ‘Onlara hayatı kolaylaştırabilirsek, onlara ekonomik ve sosyal destekler sunabilirsek daha iyi düzeylere gelebileceğimize inanıyorum’ sözleriyle bilinen genç başkan, İlçemize bağlı Değirmendere Sahili’nde bulunan Down Cafe’nin ikincisini de Başiskele’ye açıyor.

Başiskele Belediyesi ve +1 Farkla Gölcük Down Sendromlular Derneği başkanı Belgin Abanoz’un işbirliği ile sosyal sorumluluk proje kapsamında Başiskele Türkiye Yüzyılı gençlik Merkezi’nde hayat bulacak olan ‘GENCİ ÂLÂ ERİŞİLEBİLİR KAFE’ nin açılışı yarın 6 Temmuz 2024 Cumartesi günü saat: 12.00’de Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın da katılımlarıyla açılacak.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)