BAŞKAN ELLİBEŞ KOCAELİ’YE TEŞEKKÜR ETTİ

AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İzmit Milli İrade Meydanı’nda katıldığı 10.Açılış Bayramı’nda Kocaeli’nin göstermiş olduğu teveccüh için teşekkür etti

AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İzmit Milli İrade Meydanı’nda katıldığı 10.Açılış Bayramı’nda Kocaeli’nin göstermiş olduğu teveccüh için teşekkür eden AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, “Milletimizin Büyük Türkiye idealine bağlılığı sorgulanamaz. Bu yolda güvendiği tek liderin Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olduğunu Kocaeli’deki açılış bayramında tüm dünya bir kez daha görmüş oldu. Teşekkürler Kocaeli” dedi.

TÜM BELEDİYELERİMİZ TEBRİK EDİYORUM

Açılış bayramı sonrası ilk  haftalık olağan yönetim kurulu toplantısında konuşan Başkan Ellibeş, şunları söyledi: “Cumhurbaşkanımızın katıldığı 10.Açılış Bayramı hepimiz için gurur kaynağı oldu. Cumhurbaşkanımızı tören alanında 70 bin vatandaşımız karşıladı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Bakanlıklarımızın yaptığı eserler yanında ilçe belediyelerimizin de eserlerine bu törende resmi açılış yapıldı. Kocaeli’ye 3 yılda 245 eser kazandıran tüm belediyelerimizi tebrik ediyorum.”

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

64 + = 70