“B PLANIMIZ VAR, SEÇİME HER YERDE GİRECEĞİZ”

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü yerel seçimler ile ilgili” MHP Kocaeli İl Teşkilatı olarak çalışmalarımız aynı şekilde devam etmektedir. B planımız vardı. Yerel seçimlerde 12 ilçede ve büyükşehirde bütün adaylarımızla seçime katılacağız” dedi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Devlet Bahçeli arasında yaşanan ittifak gerginliğin ardından liderler meclis grup toplantısında peşpeşe açıklama yapmış; MHP Lideri Devlet Bahçeli ‘yerelde ittifak yok’ , Cumhurbaşkanı Erdoğan ise Cumhur İttifakı ile ilgili ‘Herkes kendi yoluna’ ifadelerini kullanmıştı.  İttifak gerginliğinin ardından MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü partisinin il binasında haftalık basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü yerel seçimler ile ilgili” MHP Kocaeli İl Teşkilatı olarak çalışmalarımız aynı şekilde devam etmektedir. Önümüzde yerel seçimler vardır; yerel seçimlerde 12 ilçede ve büyükşehirde bütün adaylarımızla katılacaktır” dedi.

İTTİFAK SÖZ KONUSU DEĞİLDİR

İttifak ile ilgili olarak Ünlü, “MHP aziz Türk Milleti’nin teminatı olmuş; olmaya da devam edecektir. Bizim gerçekleşmeyi bekleyen hayallerimiz, tutulması gereken vaatlerimiz vardır. MHP dün nasılsa bugün de huzurun teminatı olmaya devam edecektir. Önümüzdeki seçimlerde ittifak söz konusu değildir. Aday belirleme çalışmalarımızın büyük çoğunluğunu tamamlamış durumdayız” ifadelerini kullandı.

CUMHUR İTTİFAKI’NA ZARAR VERMEDEN…

Cumhur İttifakı ile ilgili soruya Aydın Ünlü,” B planımız vardı; biz bugünlere hazırdık; bugünleri bekliyorduk; MHP bundan sonraki süreçte yeni aday adaylarını kamuoyu önüne çıkaracaktır. Cumhur İttifakı’na zarar vermeden, kırmızı çizgileri bozmadan siyaset yapmaya devam edeceğiz. Kimse MHP yöneticilerden Cumhur İttifakı’na zarar verecek söylemler beklemesin” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 68 = 71