AK PARTİ’DE SÜRPRİZ ADAY ADAYI


Gölcük Belediye Başkanlığı için sürpriz bir aday adayı daha çıktı. AK Parti Gölcük İlçe Kurucularından mali müşavir Samet Taşdelen’in de belediye başkan aday adayı olacağı öne sürülüyor.



Mart ayında yapılacak yerel seçimler öncesinde siyasi partilerdeki süreç de tüm hızıyla sürüyor. Kasım ayının başında başlaması beklenen resmi başvuru takvimi öncesinde AK Parti’de birçok ilçede beşten fazla kişinin belediye başkan aday adayı olması bekleniyor. 3 dönem kuralına takılan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in yeniden aday gösterilip gösterilmeyeceği bilinmezken, birçok kişinin ismi aday adaylığı için geçiyor.

İLÇE KURUCULARINDAN

İl başkanı Abdullah Eryarsoy’un aday adaylarına açıklama yapmayın uyarısından sonra aday adaylığını düşünen isimler, sessiz sedasız çalışmalarını sürdürüyor. Gölcük Belediye Başkan aday adaylığı için de siyasi kulislerde sürpriz bir isim dillendirilmeye başlandı. AK Parti Gölcük İlçe Kurucularından mali müşavir Samet Taşdelen’in de belediye başkan aday adayı olacağı öne sürülüyor.

BAŞVURMASI BEKLENİYOR

Samet Taşdelen, iki dönemdir aynı zamanda il yönetim kurulu üyeliği görevinde de bulunuyor. Gelen baskıların ardından çalışma başlattığı ve nabız yokladığı öne sürülen mali müşavir Samet Taşdelen’in resmi süreç başladıktan sonra aday adaylığına başvurması bekleniyor.

Print

Yorumlar: 2

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 37 = 39

  1. HASAN ÖZER VARKEN
    5 yıl değirmendere belediye başkanlığı,5 yıl Gölcük belediyesinde başkan yardımcılığı ve son beşyıldır da Büyükşehir belediyesinde daire başkanlıkları yapan biri dururken muhasebeciden gölcüğe başkan olur mu? liyakat lazım. partideki görevine saygı duyarız ama başkanlık tecrübe ister.

  2. Fikri Işık 13 Eylül 1965 tarihinde Gümüşhane ilinin Şiran ilçesine bağlı Babacan köyünde doğdu. Babasının adı Tevfik, annesinin adı Mecbure’dir. İlkokul eğitimini Hereke Sümer İlkokulunda, ortaokul ve lise eğitimini İzmit İmam Hatip Lisesi’nde tamamladı.

    FİKRİ IŞIK DEVRİ BİTTİ ARTIK EMİNE MACİT ZEYBEK DEVRİNDEYİZ. GÜMÜŞHANE DEVRİ KAPANMIŞTIR.