AK PARTİ GÖLCÜK, YÖNETİCİSİ OLMAK İÇİN İŞTE SON BAŞVURU TARİHİNİ BAŞKAN YAVUZ AÇIKLADI

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Kemal Yavuz, 26 Ekim 2024 Cumartesi günü gerçekleşecek olan Gölcük  ilçe kongre süreci, oluşturulacak yeni yönetim kurulu

ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu

Başkan Yavuz; ‘Ak Partimizin Büyük Olağan 8. Kongresine emin adımlarla ilerlerken kadrolarımız şekillenmeye devam ediyor. Her zaman üzerine basarak vurguladığımız gibi bu bir koltuk yarışı değil,  bir bayrak yarışıdır. Bizim kadrolarımızda isimler değişir ama hedef her zaman aynıdır ülkemizin milletimizin refahı ve huzurudur. Amaçlar, hedefler aynı olduktan sonra koltuklardaki isimler, ancak daha fazla hizmet edebilme hayali ile öne çıkabilir. Ak Parti kadrolarının yarışı da ancak bu bağlamdadır.                                                

BAŞKAN YAVUZ’DAN AÇIK TEŞEKKÜR

26 Ekim Cumartesi günü yapacağımız kongrede şahsımı tekrar Gölcük Ak Parti İlçe Başkanlığına layık gören Genel Merkezimize ve desteğini hiç bir zaman esirgemeyen Kocaeli Ak Parti İl Başkanımız Sn. Dr. Şahin Talus’a çok teşekkür ederim. Tarafıma tekraren tebliğ edilen bu görev için tüm gayretimle, bundan önce olduğu gibi bundan sonra çalışmaya devam edeceğim. Bulunduğum görevin sorumluluğunun ve bilincinin farkında olduğumu tekrar belirtmek isterim.                                                

GÖLCÜK İLÇE YÖNETİMİNDE YER ALMAK İSTEYENLER İÇİN BAŞVURU TARİHİ 19 EKİM

Yapacağımız yeni yönetim ile ilgili, yeni yönetimde görev almak isteyen arkadaşlarımızın 19.10.2024 tarihine kadar , İlçe başkanlığımızda bulunan formları doldurarak ilçe sekreteryasına teslim etmeleri gerekmektedir. Sürecin Gölcük’ümüze hayırlar getirmesini dilerim.’ İfadelerini kullandı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)