ÖZDEMİR SİGORTA’DAN ÇOK BÜYÜK BAŞARI

 

 

 

 

 

 

Gölcüklü Genç İşadamı Kadir Özdemir iş hayatında da başarıdan başarıya koşuyor. Özdemir’e ait olan  sigorta şirketi 2017 yılı Batı Karadeniz Allianz Lig 1.lik ödülüne layık görüldü. Özdemir Sigorta Aracılık Hizmetleri aynı zamanda 2017 Türkiye dördüncüsü olarakta büyük bir başarıya imza attı.

 

 

 

 

 

Gölcüklü Genç İşadamı Kadir Özdemir iş hayatında da başarıdan başarıya koşuyor. Özdemir’e ait olan  sigorta şirketii 2017 yılı Batı Karadeniz Allianz Lig 1.lik ödülüne layık görüldü. Özdemir Sigorta Aracılık Hizmetleri aynı zamanda 2017 Türkiye dördüncüsü olarakta büyük bir başarıya imza attı.

ÖDÜLÜNÜ BÖLGE MÜDÜRÜ VERDİ

Kadir Özdemir’e ödülünü vermek üzere ilçemize gelen Allianz Sigorta Batı Karadeniz Bölge Müdürü Korkut Güner şunları söyledi: “Bölgemizde faaliyet gösteren sigorta şirketleri ile yapılan değerlendirme de müşteri memnuniyeti, hizmet kalitesi hızlı büyümede öncelik alan Özdemir Sigorta’yı tebrik eder, başarılarının devamını dilerim” dedi.

“ÖDÜLÜ GÖLCÜKLÜLER ADINA ALIYORUM”

Başarılı iş adamı Kadir Özdemir ise; “Bu ödülü Gölcüklüler adına alıyorum. Bu ödül ilçemizin verdiği destekle alındı. O yüzden çok gururluyum. Bizlere güven duyup, hizmet alan herkese teşekkür ediyorum. İnşallah başarılarımız artarak devam edece” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

26 − = 16