EN İYİ MEYVE TABAĞINI HAZIRLAMAK İÇİN YARIŞTIRLAR

 

 

 

 

Gölcük Saraylı Yunus Emre Anaokulu’nda “Neşeli Tabaklar Mutlu Çocuklar” adı altında minik öğrencilerin velileri ile katıldığı meyve tabağı hazırlama yarışması düzenlendi. Çocuklar velileri ile birlikte mutlu zaman geçirirken, en güzel meyve tabağını hazırlamaya çalıştırlar. 

 

 

 

 

Gölcük Saraylı Yunus Emre Anaokulu yaptığı etkinlikler adını duyurmaya devam ediyor. Son olarak yapılan etkinlikte “Neşeli Tabaklar Mutlu Çocuklar” isimli şekilli meyve tabağı hazırlama yarışması oldu. Çocuklar velileri ile birlikte mutlu zaman geçirirken, en güzel meyve tabağını hazırlamaya çalıştırlar.

 

“HEDEF HAYAL DÜNYALARINI GELİŞTİRMEK”

Okul Müdürü Serap Yıldırım yarışma ile ilgili gazetemize yaptığı açıklamada, “Beslenme Dostu Okul Projesi´ ile okullarda sağlıklı beslenme ve hareketli yaşam konularında duyarlılığın arttırılması ve bu konuda yapılan iyi uygulamaların desteklenmesi ile okul sağlığının daha iyi düzeylere çıkarılması hedeflenmektedir. Bu hedeflere ulaşma konusunda okulumuz beslenme dostu okul projesine katılmıştır. Bugün öğrencilerimizin sağlıklı beslenmeye görsellik katarak, yarışma havasında, eğlenmeleri amacıyla neşeli tabaklar yarışması düzenledik. Yarışma sınıflar bazında gerçekleştirildi. Çocuklarımız kendi istedikleri şekilde hayal dünyalarına göre meyve tabaklarını görsel olarak  velileriyle süslediler. Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimize ve projeye destek veren velilerimize öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz” dedi. Yarışma sonunda katılan öğrencilere çeşitli hediyeler verildi. Haber: Serkan SIDAL

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

54 − = 53