KAYBOLAN ECEM OLAYINDA FLAŞ GELİŞME

 

Geçtiğimiz 5 Ocak’ta Gölcük’teki evinden çıkan 17 yaşındaki Ecem Balcı’dan o tarihten bu yana haber alınamamıştı.Olayın bir numaralı sanığı olduğu öne sürülen Süleyman K.’nın akrabaları Yusuf, Kezban ve Sultan ile Süleyman K.’nın oğlu Emin K. ve arkadaşı Ergin isimli kişi gözaltına alındı.

 

 

 

 

Geçtiğimiz 5 Ocak’ta Gölcük’teki evinden çıkan 17 yaşındaki Ecem Balcı’dan o tarihten bu yana haber alınamamıştı. Tam 43 gündür kayıp olan Ecem Balcı, her yerde aranmasına rağmen bir türlü bulanamamıştı. Ecem Balcı’nın 5 Ocak’ta bir araya geldiği annesi Esra Ercömert’in imam nikahlı eşi Süleyman K. ile birlikte olduğu tespit edilmişti. Süleyman K. ise, bir hafta sonra uyuşturucu bulundurma ve tarihi eser kaçakçılığı suçundan gözaltına alınmış ve tutuklanmıştı.

CEZAEVİNDEKİ SÜLEYMAN K. DA

Anne Esra Ercömert ise kızının kaybolmasından bir hafta sonra Kandıra Kefken’de intihar etmişti. 43 gün sonra dün akşam saatlerinde Gölcük’te hareketli saatler yaşandı. Olayın bir numaralı sanığı olduğu öne sürülen Süleyman K.’nın akrabaları Yusuf, Kezban ve Sultan ile Süleyman K.’nın oğlu Emin K. ve arkadaşı Ergin isimli kişi gözaltına alındı. Ayrıca başka suçtan tutuklu bulunan Süleyman K., Ecem’in kayıp olmasıyla ilgili polis ekipleri tarafından yeniden gözaltına alındı. 6 kişinin ifadesinin ise devam ettiği öğrenildi.

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)