ECEM ÖLDÜRÜLÜP, GÖMÜLDÜ MÜ?

 

5 Ocak kayıp olan Gölcüklü 17 yaşındaki Ecem Balcı’nın öldürüldükten sonra gömülmüş olabileceği öne sürüldü. Ekiplerin tüm çalışmaları ise şimdi bu yönde ilerliyor. Gölcük’ün yukarı bölgelerinde ekiplerin arama çalışması başlattığı öne sürüldü.

 

 

5 Ocak’ta Gölcük’teki evinden çıkan 17 yaşındaki Ecem Balcı’dan bir daha haber alınamıyordu. Anne Esra Ercömert ise kızı kaybolduktan bir hafta sonra Kandıra Kefken’deki denize atlayarak intihar etmişti. Olayın ardından Esra Ercömert’in erkek arkadaşı Süleyman K. ise evinde esrar ve tarihi eser bulunduğu gerekçesiyle tutuklanmıştı. Baba Gökhan Balcı ise Star Tv’de Balçiçek İlter’le Olay Yeri programına katılmıştı.

ÖLDÜRÜLÜP GÖMÜLDÜ MÜ?

Ecem’in bulunması için özel bir ekip de kurulmuştu. Ayrıca genç kızın bulunması için Beşiktaş taraftarı Çarşı da devreye girmişti. Özel ekipler tarafından da aranan Ecem ile ilgili şok bir iddia ortaya atıldı. Canlı yayında, 35 gündür kayıp olan Ecem’in bir bölgeye öldürüldükten sonra gömüldüğü öne sürüldü. Ekiplerin tüm çalışmaları ise şimdi bu yönde ilerliyor. Gölcük’ün yukarı bölgelerinde ekiplerin arama çalışması başlattığı öne sürüldü.

 

Print
Untitled-2
şen balık
Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 10 = 18